NRK Meny
Normal

Tatt med 235 liter øl i bilen

En 27-åring fra Sarpsborg ble tirsdag stoppet av tollerne på Svinesund med 235 liter øl, 65 liter vin og 15 liter brennevin i bilen.

Toller vinker inn bil til kontroll
Foto: Knut Fjeldstad / Scanpix

Tollerne på Svinesund beslagla også 118 liter øl fra en annen norskregistrert bil tirsdag.

1800 sigaretter

Wenche Fredriksen, kontorsjef for grensekontrollen, forteller at et tredje beslag ble gjort da en polskregistrert bil ankom Svinesund med til sammen 130 liter øl, 1800 sigaretter og 14 liter brennevin.

I tillegg gjorde tollerne tirsdag beslag i 20 cannabisfrø som en 19 år gammel norsk kvinne hadde i bagasjen, opplyser Fredriksen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Prøvde å smugle butikkinnredning

    En estlender ble i går ettermiddag stanset med 17 kolli med butikkinnredning på vei inn i landet over Ørje. Innredningen skulle videre til et firma, opplyser sekssjonssjef Gro Lene Gundelsby ved Ørje tollsted til NRK. Varene er deponert, slik at firmaet kan hente de senere hvis det blir klart at de har handlet i god tro. Sjåføren må betale et forelegg på 25.000 kroner, opplyser politiet til Smaalenenes Avis.

  • Dømt for seksuell omgang med barn

    En mann fra Buskerud er i Halden tingrett dømt til 14 års forvaring, for flere tilfeller av seksuell omgang med mindreårige. Mannen brukte sosiale medier til å komme i kontakt med unge jenter, og manipulerte flere av dem for å skaffe seg seksualiserte bilder og seksuell kontakt. Han ble frikjent for syv tiltaltepunkter, som handler om vold og trusler. Advokaten hans, Knut Angrim Øvergaard, sier straffeutmålingen vil bli anket.