NRK Meny
Normal

Tatt i tollen to ganger samme dag

En 19 år gammel nordmann ble tatt med narkotika to ganger i løpet av to og en halv time.

Unggutten ble stanset på Øresundbrua, som forbinder København med Malmö, om ettermiddagen 26. april.

Bilen med 19-åringen og to andre personer ble vinket inn for tollkontroll ved brua. Der fant de svenske tollerne 13 gram hasj og i overkant av fem gram marihuana skjult i trusa på den 19 år gamle mannen, skriver toll.no.

I tillegg hadde ingen av de tre i bilen kontanter eller gyldig kredittkort. Dermed fikk de ikke betalt for bompasseringen, og de ble nødt til å returnere til Danmark for å ta ut penger.

To og en halv time senere var bilen igjen på plass ved Øresundbrua, og nok en gang ble de plukket ut til en tollkontroll.

Denne gangen hadde de penger til brupasseringen, men igjen fant tollerne narkotika på 19-åringen. Denne gangen fire gram marihuana.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ruset mann tatt med narkotika

    Politiet har anholdt en ruset mann i 40-årene etter melding om innbrudd i en bolig i Fredrikstad. Mannen var i besittelse av flere narkotiske tabletter og er kjørt til arrest. Mannen skal ikke ha vært inne i boligen det ble meldt om innbrudd i, og det er ikke skader på bygningen.

  • Tatt i 178 km/t i 90-sone

    Politiet har anmeldt og beslaglagt førerkortet til en sjåfør i 40-årene ved Hærland i Eidsberg. Politiet gjennomførte en snittmåling på E18 og føreren ble målt til 178 km/t i en 90-sone.