NRK Meny
Normal

Tatt i tollen to ganger samme dag

En 19 år gammel nordmann ble tatt med narkotika to ganger i løpet av to og en halv time.

Unggutten ble stanset på Øresundbrua, som forbinder København med Malmö, om ettermiddagen 26. april.

Bilen med 19-åringen og to andre personer ble vinket inn for tollkontroll ved brua. Der fant de svenske tollerne 13 gram hasj og i overkant av fem gram marihuana skjult i trusa på den 19 år gamle mannen, skriver toll.no.

I tillegg hadde ingen av de tre i bilen kontanter eller gyldig kredittkort. Dermed fikk de ikke betalt for bompasseringen, og de ble nødt til å returnere til Danmark for å ta ut penger.

To og en halv time senere var bilen igjen på plass ved Øresundbrua, og nok en gang ble de plukket ut til en tollkontroll.

Denne gangen hadde de penger til brupasseringen, men igjen fant tollerne narkotika på 19-åringen. Denne gangen fire gram marihuana.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Misbrukte samfunnsstraff

    En 19 år gammel Fredrikstad-mann er dømt til fengsel i fire måneder. I fjor høst ble mannen dømt til å utføre samfunnsstraff. Nå har Fredrikstad tingrett funnet ham skyldig i forsøk på å stjele innholdet i safen i gjenbruksbutikken der han avtjente samfunnsstraffen.

  • Omstridt losbåtbase

    Den omstridte flyttingen av losbåthavna på Hvaler skal opp i et ekstraordinært formannskapsmøte i morgen. Selskapet Buksèr og Berging som har overtatt driften, ønsker en ny base på Vikerhavn for å spare drivstoff og kjøretid, men beboerne frykter støy fra båtene og økt bilkjøring til havna, skriver Fredriksstad Blad. Losbåtene ligger i dag på Skipstadsand.