NRK Meny
Normal

Tarik: – Ble ikke veldig overrasket

For andre gang på rad blir Tarik hentet inn som erstatter i landslagstroppen. – Jeg begynner å bli vant til det, sier hovedpersonen selv.

Tarik Elyounoussi

Tarik Elyounoussi gleder seg til å slutte seg til landslagstroppen - igjen.

Foto: Poppe, Cornelius / SCANPIX

I går ble det klart at Mohammed Abdellaoue og Henning Hauger var uaktuelle til Norges EM-kvalifiseringskamp mot Kypros tirsdag .

Drillo valgte å hente inn FFKs Tarik Elyounoussi som erstatter, for andre gang på rad.

– Jeg hadde en mistanke om at det kunne skje denne gang også, så derfor ventet jeg nesten litt på telefonen, sier Elyounoussi til f-b.no.

LES OGSÅ:

– Gøy

Da Drillo ringte hadde han få problemer med å takke ja.

– Han spurte om jeg hadde lyst til å være med i troppen, og det måtte jeg jo takke ja til. Landslaget er gøy, sier Tarik.

FFKs sportssjef, Joacim Jonsson, mener Drillo har gjort et riktig valg.

– Tarik har vist stigende form i det siste og jeg synes det er helt riktig at han er tatt ut. Det er selvsagt også morsomt for klubben å ha en spiller på A-landslaget. Det viser vel også at Tarik gjorde et riktig valg da han kom hjem for å få fart på karrieren igjen, sier Jonsson til f-b.no.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Holli Mølle i finale for gründere

    Holli mølle er en av seks bedrifter som er med i kampen om å bli kåret til årets lokalmatgründer. Avisa Nationen, Norgesgruppen og næringsorganisasjonen " Hanen" står bak konkurransen. Juryen har uttalt at ved å legge vekt på kvalitet, design og formilding har olli mølle fra Spydeberg vist at det er mulig å snu en konkurstruet bedrift til en lønnsom vekstbedrift.

    Holli Mølle
    Foto: Jon Terje Hellgren Hansen / visualdays