NRK Meny
Normal

Tarik på plass i Nederland

Tarik Elyounoussi har landet på nederlandsk jord. Nå starter Heerenveen-karrieren.

Tarik Elyounoussi i Nederland.

- Jeg mener jeg har gjort et godt valg, mener den tidligere FFK-spilleren, avbildet etter ankomsten til Nederland. (MMS-foto)

Foto: Birger Kjølberg / NRK

Dermed er et nytt kapittel i gang i sagaen om Tariks proffeventyr.

Det har vært stor blest og et massivt mediekjør om Tariks eventuelle overganger til diverse klubber den siste tiden, men nå kan hovedpersonen fullt og helt konsentrere seg om å gjøre jobben i den nederlandske toppserien.

Tror på Tarik-suksess

Nå venter innlosjering og en god porsjon "bli kjent"-runder på eks-FFK spilleren.

Han innrømmer at han har sommerfugler i magen, men han er innstilt på å jobbe hardt for å komme inn i Heerenveens første-ellever.

- Jeg må jobbe hardt og vise meg frem. Du kan ikke sitte på ræva og tro at du kan få sjansen og få spille. For meg er det helt uaktuelt å sitte på ræva. Jeg skal yte maksimalt for å komme med på laget, sier Elyounoussi, som spilte sin siste kamp for FFK på lørdag.

- Riktig valg

Elyounoussi har vært i Nederland tidligere for å signere ny femårskontrakt, og har såvidt fått hilse på både trenere og spillerkolleger.

Han vil gå godt opp i lønn hos sin nye arbeidsgiver, men fastholder at det er de sportslige utfordringene som gjorde at han valgte nettopp Heerenveen.

- Det er helt klart det sportslige, for klubben er kjent for å utvikle spillerne veldig bra, også med tanke på et videresalg. Jeg mener jeg har gjort et godt valg, sa Tarik til NRK rett etter at han kom hjem.

Nå er han altså på plass i Nederland igjen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Jernalderfunn datert i Rygge

    Arkeologiske funn av rundt femti hus og femten graver i området ved Carlberg gård, Dilling og Såstad i Rygge er datert til tidlig jernalder. Det skriver Moss Avis. Utgravingene skjer i forbindelse med utbyggingen av nytt jernbanespor.

  • Kontroll på brannen

    Brannvesenet i Moss har kontroll over brannen i Dyreveien. I følge politiet har brannen startet i en røykvarsler med batteri som lå i et skap. Skader på skap, klær og tak.