NRK Meny
Normal

Tarik Elyounoussi klar for Olympiakos

Ifølge Fredriksstad Blad har angrepsspilleren gjennomført den medisinske testen hos de greske mesterne i dag. Nå er det klart at Elyounoussi forlater Hoffenheim til fordel for Olympiakos.

Tarik Elyounoussi

Tarik Elyounoussi skal være svært nær en overgang til greske Olympiakos.

Foto: RALPH ORLOWSKI / Reuters

Det var Aftenposten som først skrev at 28 år gamle Elyounoussi nærmet seg en overgang til Hellas og Olympiakos.

Grekerne skriver selv på sine hjemmesider fredag kveld at Fredrikstad-gutten er klar for klubben, melder Fredriksstad Blad.

I ettermiddag skrev avisen at den medisinske testen var gjennomført, og at det bare var formaliteter som gjensto før Elyounoussi ville bli presentert som ny Olympiakos-spiller.

28-åringen blir dermed lagkamerat med den norske backen Omar Elabdellaoui.

Omar Elabdellaoui

Omar Elabdellaoui ble seriemester med Olympiakos og havnet på årets lag i Hellas forrige sesong. Nå kan han få Tarik Elyounoussi som lagkamerat.

Foto: Petros Giannakouris / Ap

Lite tillit i Tyskland

Olympiakos var overlegne i den hjemlige serien i fjor og vant ligaen 30 poeng foran rivalene i Panathinaikos.

Tidligere fredag ble det klart at de møter APOEL, Young Boys og Astana i gruppespillet i årets utgave i Europaligaen.

Tarik Elyounoussi slet derimot tungt i Hoffenheim forrige sesong. Spissen var svært skadeplaget og fikk kun seks kamper for tyskerne.

– Det har vært veldig kjipt å stå på sidelinja og se lagene slite, først og fremst Hoffenheim men også landslaget som ikke kom til EM. Jeg har hele tiden hatt lyst til å bidra og være med i gruppa, da er det ikke noe særlig å se kampene på tv, sa han til NRK få dager før oppkjøringen til årets sesong startet i juli.

Men også i oppkjøringen slet Elyounoussi med manglende tillit. Nå ligger det altså an til at han kan få en frisk start i nye omgivelser.

Tarik Elyounoussi har spilt 39 landskamper for Norge, sist i privatlandskampen mot Sverige sommeren 2015.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Flere skadet i ulykke

    En person er sendt til Sykehuset Østfold Kalnes i Sarpsborg etter en front mot front-ulykke mellom to biler på riksvei 111 mellom Sarpsborg og Fredrikstad. Tre andre personer er sendt til legevakt for sjekk. Ifølge politiet har den ene bilen kommet over i motsatt kjørefelt.

  • En person til sykehus etter ulykke

    En person er sendt til Sykehuset Østfold Kalnes i Sarpsborg etter en frontkollisjon med to personbiler på riksvei 111 mellom Sarpsborg og Fredrikstad. Tre andre personer er sendt til legevakt for sjekk. Ifølge politiet har den ene bilen kommet over i motsatt kjørefelt.