NRK Meny
Normal

Tarik blir i Fredrikstad

Tarik Elyounoussi (19) legger alle spekulasjoner rundt en overgang til RBK døde. Han spiller for Fredrikstad FK i minst to sesonger til.

Tarik Elyounoussi

I dag har Tarik en mulig salgsverdi rundt 15 og 20 millioner. Men selv om Rosenborg blar opp, har Tarik svaret klart. - Svaret er nei!, sier han til Demokraten.

Foto: Johannessen, Sara / SCANPIX

Det har vært spekulert mye på om RBKs nye sportsdirektør, Knut Torbjørn Eggen, ville forsøke å kjøpe Tarik til trønderklubben.

Nå legger FFK-juvelen den ballen død.

– Hvorfor skulle jeg gå til Rosenborg? FFK er jo en fremadstormende klubb, og jeg er overbevist om at laget bare vil bli bedre og bedre de neste sesongene, sier han til Demokraten. 

To år igjen av kontrakten

Tarik Elyounoussi (19) spiller for Fredrikstad FK i minst to sesonger til – til kontrakten går ut 11. november 2009, sier han selv.

– Jeg har fått anledning til å utvikle meg slik jeg ønsker i FFK. Under Anders Grönhagen lærer jeg noe nytt på hver eneste trening. Nei, jeg har ingen hast med å flytte på meg. Når vi snakker Norge, er FFK den eneste klubben for meg. Ingen tvil om det.

Tarik Elyounoussi mot Morten Moldskred

Tarik Elyounoussi har scoret ni mål inneværende sesong og regnes for å være en ballsikker måltjuv.

Foto: Johannessen, Sara / SCANPIX

Lytter til Grönhagen

Knut Torbjørn Eggen har mange ganger gitt uttrykk for at Tarik er en spiller han har god tro på, og har fulgt med på som trener i FFK.

Etter årets sesong, der RBK ser ut til å ende midt på treet på eliteserietabellen, er det allerede varslet store endringer i mannskapet. Både Tarik og John Anders Bjørkøy er nvent i RBK-sammenheng.

Bjørkøy er FFK-kaptein og ble hentet til FFK av Eggen.

FFK-trener Anders Grönhagen har gitt uttrykk for at det ville være fornuftig av Tarik å ta et par sesonger til i FFK før han skifter til klubb, kanskje til utlandet.

- Det mener jeg var et fornuftig råd. Et råd jeg kommer til å følge. Jeg har ingen hast. Det kan nok være smart å skynde seg langsomt. Jeg får nok sjansen i en større klubb når tiden er inne, dersom jeg spiller kortene riktig, sier Tarik til Demokraten.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Én død i togpåkjørsel

    En person døde da vedkommende ble påkjørt av toget sør for Asko i Vestby, melder politiet i Follo på Twitter. Østfoldbanen er stengt mellom Vestby og Moss. NSB setter opp alternativ transport.