NRK Meny
Normal

– Vi har ledd litt, kan du si

Kameratgjengen er kritisk til at det bare er modeller og kjendiser som poserer nakne. De mener ingen bør skjemmes over kroppen sin.

Mysen IF kaster klærne

Aron Larsen, Knut Henry Nesset, Marcin Golebyewski, Frank Sandberg og Thomas Westin er ikke flaue for å vise frem kroppene sine.

Foto: Glenn Thomas Nilsen / NRK

– Jeg har sett mange bilder på nettet av menn og damer som poserer nakne. Så jeg tenkte, hvorfor kan ikke vi også gjøre noe sånt? Helt vanlige gutter? Spør Aron Larsen.

Har man kropp, så har man kropp. Det bør man være stolt av.

Aron Larsen

– Smurte oss inn i olje

Det er lørdag morgen i Mysen og guttegjengen har lyst til å være litt gærne. At det innebærer naken hud og olje, var ikke alle like bekvemme med umiddelbart.

– Fire av oss spiller fotball sammen, så vi er vant til å se hverandre nakne i dusjen, så for oss var det ikke noe problem å kaste klærne. Derimot var det litt mer interessant med oljen, ler han.

Det var Aron Larsen som kom på ideen om et gruppebilde i full nakenhet.

– Hvorfor kan ikke vi lage et slikt kult bilde, og det var ikke vanskelig å få med kameratene. Vi dro hjem til meg, kledde av oss og smurte oss inn i olje, ler han.

Først og fremst handler det om at man ikke skal skamme seg over kroppen sin, mener Larsen.

– Dette er noe alle kan gjøre uten å være flaue. Har man kropp, så har man kropp. Det bør man være stolt av og tørre å vise frem.

Utfordres til nytt nakenbilde

Spesielt synes han det er viktig nå som sommeren står for døren. Mange vegrer seg for å ta på bikini eller badebukse.

Han legger ikke skjul på at det ble en del latterkuler underveis mens fotografen tok bildene. For selv om de er vant til å se hverandre nakne, er det ikke så naturlig å sitte helt oppe på hverandre ismurt olje.

– Vi har ledd litt, kan du si, og lurte litt på underveis hva vi holder på med egentlig, flirer han.

Nå er målet å få 2000 likes på bildet på Facebook, som er postet på Larsens profil. Allerede har det tikket inn mange likes og bildet deles.

Hvis de får 2000 likes, skal folk få lov til å bestemme hvordan neste nakenbilde skal bli.

– Jeg ser for meg oss stå nakne i et tre, eller noe sånt. At vi står på hver vår gren, ler han.

Og fortsetter: Nå har vi vært sprø og cracy, neste gang skal andre få bestemme, avslutter han.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD: