NRK Meny
Normal

Taper og taper mens erkerival ligger på topp

Fredrikstad-laget Stjernen taper og taper. Nå har de tapt åtte kamper på rad, og ligger helt sist på tabellen.

Morgan Andersen

Stjernen-trener Morgan Andersen.

Foto: NRK

Milevis fra erkerivalen Sparta, i nabobyen Sarpsborg.

– Gutta gjør en god jobb

Men gutta i rødt gir ikke opp, forsikrer trener Morgan Andersen.

– Det har vært en tøff sesong for gutta. Vi har hatt mange skader og vi har mistet litt folk underveis. Men spillerne ønsker å bli bedre og holder motet oppe hele tiden. De ønsker å utvikle seg og bli bedre så jeg synes de er flinke og gjør en god jobb, sier Andersen til NRK.no.

Sist søndag tapte Stjernen nok en gang. Da ble de grundig slått av Storhamar, og landslagskeeper Pål Grotnes måtte slukøret plukke seks scoringer ut av nettet.

Moralen likevel på topp

Andersen sier at moralen i laget fra «plankebyen» likevel er på topp.

– Spillerne kommer på trening i dag med mål om å vinne neste kamp. Det sier litt om moralen. Vi ser utvikling selv om det har vært tøft en stund nå. De ønsker å bli bedre og utvikle seg så vi har en hærlig gjeng å jobbe med.

– Vi jobber med en grunnstamme i laget, det har vi ikke klart på veldig mange år og det er det vi jobber med nå. Vi har veldig mange unge spillere og vi er i en langsiktig prosess. Jeg har fortsatt tro på at vi kan vinne sluttspillet.

Se video med intervju av Morgan Andersen:

Video cd2a1644-ed6c-4eef-b334-e572f5c596e2.jpg

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Rittet stoppet på grunn av seilbåt

    Hele sykkelrittet Ladies Tour of Norway ble stoppet av bruåpning i Fredrikstad. Et brudd med fire syklister lå 21 sekunder foran hovedfeltet da brua ble stengt for å slippe igjennom en seilbåt. – De skal ha fått beskjed om dette, sånn jeg forstår det er det utenfor vårt ansvarsområde så lenge vi har gitt beskjed, sier teknisk rittleder Sondre Sørtveit til HA.

  • Klager på nei til felling av ulv

    Østfold Bondelag klager til Miljødirektoratet på fylkesmannens nei til skadefelling av en ulv. I klagen trekker de fram at 11 sauer ble tatt på innmarksbeite i Halden i jul og tidlig i august kom en ulv seg innenfor rovviltgjerder i Rakkestad og tok en sau. Fylkesleder i Østfold bondelag, Svend Arild Uvaag mener ulven må felles for å forebygge at flere husdyr blir tatt

    Ulv tok sau i Halden
    Foto: Lotte Olsen/NRK