Normal

Tap for Sparta Sarpsborg i Bodø

Sparta Sarpsborg tapte søndag 0-2 mot Bodø/Glimt.

Kai Andersen

Spartatrener Kai Andersen og laget hans har fått en vanskelig start på høstsesongen.

Foto: NRK

Sarpingene kom aldri skikkelig inn i kampen og Bodø/Glimt vant fullt fortjent 2-0 på hjemmebane..

  Kampen minutt for minutt!

God Sparta-keeper

Etter Randall Brenes mål i det 21. spilleminutt fortsatte hjemmelaget å trykke på, og hadde det ikke vært for Sparta-keeper Thomas Sandem ville resultatet sett langt styggere ut.

Fram til kvarteret ut i annen omgang hadde nok gjestene et lite håp om utlikning, men Even Iversens heading i mål i det 59. minutt satte en stopper for det.

Sparta på 14.plass på tabellen

Sparta Sarpsborg ligger i bunnstriden med 12 poeng, mens Bodø/Glimt er med i kampen om opprykk, noe også kampen bar preg av.

(©NTB)

 

 

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Snart Europa League-standard

    Når Strømsgodset kommer på Sarpsborg-besøk søndag, vil det være Europa League-standard på Sarpsborg stadion. Det skriver Sarpsborg Arbeiderblad. Ifølge styreleder i Sarpsborg 08, Cato Haug, er det bare småting som gjenstår, som blant annet storskjerm og tette sideveggene på samtlige tribuner. UEFA kommer for å godkjenne stadion neste onsdag.

  • – Hadde klart oss uten Viken

    Senterpartiets Johan Edvard Grimstad er skuffet over at storfylket Viken nå blir en realitet. I går ble regionreformen på ny vedtatt da kristelig folkeparti og regjeringspartiene kom til enighet. Grimstad forstår ikke hvorfor Østfold må slås sammen med Buskerud og Akershus når andre fylker på omtrent samme størrelse slipper.