FFK tapte for Kongsvinger

Et særdeles tamt FFK tapte søndag ettermiddag borte for Kongsvinger. Bortelaget var aldri i nærheten av poeng, og hjemmelaget kunne juble for seier etter 90 minutter.

Ole Jørgen Halvorsen

Ole Jørgen Halvorsen og FFK tapte borte mot Kongsvinger.

Det var nemlig ikke mye å skrive hjem om fra oppgjøret på Gjemselund stadion.

Første omgang var preget av laber pasningskvalitet, og dårlig tempo gjorde sitt til at kampens første 45 minutter ble en svært kjedelig affære.

Jevnt oppgjør

Det var ingen av lagene på Gjemselund som startet i et forrykende tempo i søndagens oppgjør mellom Kongsvinger og FFK.

Omgangen var preget av dårlig presisjon, lavt tempo og ingen av lagene virket særlig interesserte i å gå fremover med mange menn.

Men helt på tampen av omgangen skulle kampen likevel få en scoring.

Emil Skogh slo inn i feltet, og det var til slutt Martin Ellingsen som kjempet ballen i mål etter klabb og babb i feltet.

Dermed gikk hjemmelaget til pause med 1-0 i bagasjen.

Tam andreomgang

Den andre omgangen startet akkurat i det sporet første omgang hadde gått i.

FFK slet med å skape sjanser, og de siste 45 minuttene var også preget av lavt tempo og mange balltap for begge lag.

Hjemmelaget kontrollerte kampen bra, og til slutt fikk de også belønning for strevet.

Etter drøye 60 minutter var det Magnus Myklebust som banket ballen i mål etter nydelig forarbeid av Morten Hæstad.

Bortelaget maktet ikke å komme noe nærmere scoring etter at Kongsvinger hadde økt sin ledelse, men fikk til slutt et helt ubetydelig mål ved Rozhat Shaswari sekunder før slutt.

Dermed endte oppgjøret mellom Kongsvinger og FFK på Gjemselund med 2-1 seier til hjemmelaget, som fortsatt ikke har tapt i årets 1. divisjon. FFK står på sin side med seks poeng på fem kamper.

Det gir en 9. plass så langt i årets sesong. Kongsvinger klatret opp på tredjeplass etter dagens seier.