NRK Meny

Syklist funnet bevisstløs

 • Flys til sykehus

  Syklisten som ble funnet bevisstløs i Skiptvet fraktes nå til sykehuset i Fredrikstad med luftambulanse. Politiet opplyser at jenta ikke har noen synlige skader, og at det trolig dreier seg om et sykdomstilfelle.

 • Nødetatene fremme hos syklist

  Politiet melder at syklisten som ble funnet i Skiptvet puster, men at hun fremdeler er bevisstløs. Både ambulanse og luftambulanse er på stedet. Ifølge politiet har det ikke vært noen ulykke, men det er uklart hva som har skjedd.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Mulig hvileår for Mads Østberg

  Mads Østberg vurderer å ta neste år i WRC2-klassen, i stedet for å delta i rally-VM. Det melder Motorsport News. Østberg sier at han undervurderte kostnadene ved å delta i VM. – Alle muligheter er åpne, sier Østberg, Det eneste jeg vet nå er at jeg ikke kjører i åpningsrunden i Monte Carlo i januar.

  Mads Østberg
  Foto: M-Sport Media / M-Sport WRT/McKlein
 • Elektronisk utstyr beslaglagt

  En Oslo-mann i 40-årene ble tatt for smugling av mobiltelefoner og annet elektronisk utstyr for over 200.000 kroner i går ettermiddag. Han ble stanset på fylkesvei 126 ved Trosterud i Rømskog. Mannen påsto at varene lå i bilen også da han kjørte ut av landet. Varene er foreløpig beslaglagt, og forholdet er politianmeldt.