NRK Meny
Normal

Syklist døde etter påkjørsel

En kvinne i 60-årene døde etter at hun ble påkjørt av en bil ved det gamle biltilsynet i Sarpsborg, skjærtorsdags ettermiddag.

Hun ble fraktet med luftambulanse til Ullevål universitetssykehus, men livet sto ikke til å berge.

På intensivavdeling

Ulykken skjedde i Torsbekkdalen i Sarpsborg (se kart nederst i saken), like før klokka 17.30.

– Kvinnen på sykkel ble påkjørt av en bil og ble sendt i luftambulanse til Ullevål med livstruende skader, forklarer operasjonsleder Tommy Moen.

Hun fikk behandling på intensivavdelingen ved sykehuset, men torsdag kveld opplyser imidlertid Ullevål sykehus at hun var død.

– Kvinnen døde klokken 21.45, melder sykehuset.

Sjåførens førerkort beslaglagt

Politiet har tatt utvidede blodprøver av sjåføren av bilen, og beslaglagt førerkortet hans.

– Det er rutine i slike saker. Vi har ingen mistanke til at han har kjørt i beruset tilstand, forklarer operasjonslederen.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Skiftesamling for Norske Skog i dag

    Den første skiftesamlingen i Norske Skog er nå i gang. Selskapet slo seg selv konkurs den 19. desember, etter flere forsøk på å sanere gjelden på over ni milliarder kroner. Det har vært stor interesse for å kjøpe Norske Skogs anlegg sier Lars Sperre, selskapets representant i skifteforsamlingen, til Dagens Næringsliv.

  • Har kontroll på brennende hytte

    Brannvesenet driver med etterslokking at hyttebrannen i Skiptvet. Brannvesenet fikk kontroll over flammene for en drøy time siden, men allerede da de kom til stedet hadde flammene brent gjennom hyttas tak. Ingen skal ha vært på stedet og brannårsaken er så langt ikke kjent, sier politiet.