NRK Meny

Sykehuset Østfold

 • Sendte kreftpasient hjem

  Sykehuset Østfold oppdaget ikke et nytt tilfelle av kreft, da en pasient med tidligere munnkreft tok kontakt. Undersøkelser på et privat helseforetak i etterkant avslørte en ondartet svulst i munnen. Det går fram av en pliktmelding om avvik fra Sykehuset Østfold, først omtalt i sa.no. Pasienten ble operert ved et annet sykehus.

 • Sykehuset skal lage all mat selv

  Sykehuset Østfold skal lage all maten sin selv på Kalnes fra april neste år. Det melder sa.no. Sykehuset har fått kritikk for at deler av maten nå lages på Sykehuset Vestfold og fraktes til Kalnes.

  Sykehusmat
  Foto: Bodil Jenssen / Privat
 • Fornøyde med Kalnes, sier forsker

  Pasientene er fornøyd med det nye sykehuset på Kalnes, mener Vigdis Abrahamsen Grøndahl ved Høgskolen i Østfold. Hun leder en gruppe forskere, som har sett på pasientenes erfaringer med både det gamle sykehuset i Fredrikstad og det nye på Kalnes. Pasientene mener de har fått det bedre, sier Grøndahl.

  Sykehuset Østfold Kalnes
  Foto: Poppe, Cornelius / NTB scanpix
 • Budsjettsprekk for norske sykehus

  Under halvparten av de 20 helseforetakene her til lands klarte å holde budsjettene sine i fjor. Det viser foreløpige prognoser som VG har gjennomgått. Sykehuset i Østfold er lengst unna å innfri økonomisk. Fulgt av Ahus og Sykhuset Telemark.

 • Kalnes åpner for svenske pasienter

  Sykehuset Østfold Kalnes åpner for svenske pasienter til våren, skriver Strömstads Tidning. Allerede etter påske håper sykehuset å kunne ta i mot svenske kvinner som vil føde på sykehuset, fortalte sykehusets kommunikasjonsdirektør Bjørn Hødal på et møte med Strømstad-beboerne på tirsdag.

  Sykehuset Østfold Kalnes / vinterbilde
  Foto: Christian Nygaard-Monsen / NRK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Frp reagerer på regjerings-Venstre

  Flere i Fremskrittspartiet reagerer også på at Venstre skal i regjeringsforhandlinger. – Jeg tror ikke grasrota i Frp er begeistret, og jeg er det heller ikke, sier Fremskrittspartiets gruppeleder i Østfold fylkesting, Håvard Jensen, til NRK. Han har brukt Facebook til å spørre sine partifeller hva de syns.

  Håvard Jensen, Frp Hobøl
  Foto: Pressefoto
 • Tatt uten førerkort

  Politiet i Fredrikstad har anmeldt en mann i slutten av 40-årene for kjøring uten gyldig førerkort. Mannen ble stanset under en kontroll i Borgarveien i formiddag.