NRK Meny
Normal

Svenske klubber sikler på Tarik

FFKs spissjuvel Tarik Elyounoussi jaktes på av flere klubber.

Tarik Elyounoussi

Tarik Elyounoussi er en populær man for tiden.

Foto: Poppe, Cornelius / SCANPIX

Tarik Elyounoussi er for tiden FFKs stjernespiller og heteste salgsobjekt.

Spissen, som i fjor returnerte til FFK etter et opphold i Heerenveen og Lillestrøm, har også markert seg på landslaget – sist med en scoring mot Nord-Irland tidligere denne uka.

Nå forteller Tariks agent, Tore Pedersen, at flere svenske klubber er interessert i å sikre seg spillerens underskrift.

– Stor interesse

– Interessen rundt Tarik er stor. Flere interessante henvendelser har kommet, sier Pedersen til f-b.no.

Det er kun norske og svenske klubber som har mulighet til å kjøpe Tarik nå, siden det internasjonale overgangsvinduet er stengt frem til sommeren.

– Ettersom han skal forsvare en plass på A-landslaget, er det viktig at Tarik spiller på et best mulig lag. FFK har et godt mannskap, men de er veldig sårbar for skader, sier agenten til avisa.

Tidligere har både Vålerenga, Rosenborg og Molde blitt nevnt som klubber som er interesserte i Elyounoussi.

LES OGSÅ:

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Grovt hærverk i Moss

    Omtrent tretti lyssøyler har blitt veltet og ødelagt langs bryggepromenaden i Moss i natt. Det skriver Moss Avis. Politiet har gjort undersøkelser og det er oppretta sak, sier operasjonsleder Ronny Samuelsen til avisa, som også skriver at Hafslund er varsla slik at man kan få tatt strømmen på søylene.

  • – Bør ikke bosette flere

    Rådmannen i Sarpsborg mener kommunen ikke har kapasitet til å bosette flere flyktninger i år, enn de 45 som allerede er vedtatt. Kommunen er bedt om ta imot ti til, men rådmannen sier de ikke har mulighet til å hjelpe dem som kan ha behov for spesiell helsehjelp. Saken skal behandles politisk i slutten av august.