NRK Meny
Normal

Supporterne: fotballaksjer for dyre

– For dyrt for folk flest å være med på å redde klubben fra økonomisk ruin, mener supporterne.

Melløs

Om MFK skal overleve som klubb, er de avhengige av ny kapital (Arkivfoto: Melløs)

Foto: Espen Torgersen / NRK

Andreas Borge

Leder for supporterklubben, Andreas Borge (Arkivfoto).

Foto: Alvin Holm
Jan Andre Solvang

Jan Andre Solvang (Arkivfoto)

Foto: Espen Torgersen / NRK

Moss fotballklubbs folkeaksje er lite folkelig, mener Kråkevingen.

Les også: Moss Fotballklubb selger aksjer

Moss Fotballklubb har nå lagt aksjer ut for salg for å redde klubben fra økonomisk ruin.

– Et kjøp av en aksje i Moss FK AS vil gi eieren mulighet til å påvirke driften av klubben ved å delta på generalforsamling, samtidig som man gir et bidrag til å styrke fotballklubbens økonomi, melder klubben.

– Lite folkelig pris

Prisen på de såkalte folkeaksjene er satt til 10.000 kroner, noe som er litt i høyeste laget for den jevne mossing, ifølge leder for supporterklubben, Andreas Borge.

– Når man velger å kalle det folkeaksje, så synes jeg kanskje prisen er litt vel stiv. Om de ønsker at mange skal gå inn og tegne seg for å kjøpe aksjene i klubben, så bør de nok senke prisen noe.

Nestleder i fotballklubben, Jan Andre Solvang, sier at 10.000 kroner er minsteprisen for aksjene, og at det sannsynligvis ikke blir endret.

– Men dersom vi får veldig mange tilbakemeldinger på at det er for dyrt, så får vi se om vi kan redusere det noe.

– Men det er jo mulig å gi penger til klubben selv om man ikke vil kjøpe aksjer. Der kan man for eksempel støtte MFKs junioravdeling, sier Solvang.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Nytt uhell på glatt vei

    For få minutter siden var to biler involvert i et nytt uhell i Slituveien, rett ved stedet der en skolebuss skled utfor litt før klokken halv ni i morges. Det skal ikke ha skjedd alvorlige skader, opplyser politiet.

  • – Bruk huet når du kjører

    Politiet i Follo sier det har fått flere meldinger om at det er svært glatt på både hoved- og sideveier. Operasjonsleder Jan André Delbekk i Follo politidistrikt sier også at det ikke er meldt om personskader eller alvorlige hendelser, men han ber folk ta hensyn til føret.