NRK Meny
Normal

Supporterne vil ha trenerskifte

– 15 poeng på 15 kamper er for dårlig! Nå har treneren fått nok sjanser, mener Moss Fotballklubbs supporterklubb. I dag skal klubben ha møte med trenerapparatet.

Kråkevingen
Foto: Espen Torgersen / NRK

Moss tapte 1-3 mot Ranheim torsdag. Nå har supporterne gått lei. De krever et trenerskifte på Melløs.

– Det er krise i Moss! Vi begynner å miste tilliten til trener Per Morten Haugen. Vi er et synkende skip, og det er utrolig vanskelig å se på om dagen, sier Kråkevingens talsmann, Andreas Borge.

LES OGSÅ:

– Dette går ikke lenger

Under oppgjøret mot Ranheim sang flere sanger mot Per Morten Haugen hvor de ba ham om å trekke seg. Haugen har vært hovedtrener for MFK i en og en halv sesong.

I fjor førte han laget til en sjuendeplass i førstedivisjon.I år ligger laget på nedrykksplass og har kun vunnet fire kamper.

– 15 poeng på 15 kamper er alt for dårlig. Per Morten Haugen holdt på i hele fjor, nå må vi bare innse at dette går ikke lenger. Han må kanskje finne på noe annet å gjøre.

SE VIDEO: Høydepunktene mellom Moss-Ranheim

(Artikkelen fortsetter under videoen)

Video Moss - Ranheim

Skal gå i dialog med trenerteamet

– Jeg håper treneren kan tenke på det beste for klubben. Klubben har ikke økonomi til å fjerne ham, det har heller ikke Kråkevingen. Hadde supporterklubben hatt penger, så kunne vi kanskje tenkt på det.

Styreleder i Moss Fotballklubb, Jan Andre Solvang, forteller at klubben i dag skal i møte med trenerteamet for å stake ut kursen for resten av sesongen.

– Vi skal gå gjennom situasjonen, se på hvor vi er og hva som ikke har fungert, sier Solvang.

LES OGSÅ:

Klubben har penger

– Er det økonomi i Moss til å løse en trener fra kontrakten?

– Det man må få til, det får man til. Det finnes alltids en løsning, men det det gjelder er å finne den beste løsningen.

– Mange av de som så på kampen i går har lyst på et trenerskifte. Men for oss handler det om å ta en god prat med trenerne. De er ansatt i klubben og vi vil gå inn i en tett dialog nå for å se hva vi kan gjøre fremover.

Torsdag ble det forøvrig klart at Tore Jobs trekker seg som styremedlem i klubben.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Utsatte avgjørelse om navnendring

    Kommunestyret i Eidsberg valgte i går å utsette avgjørelsen om nytt navn for handelsområdet ved Slitu, skriver Smaalenenes Avis. Forslaget om å kalle det for Mysen handelspark Slitu har fått kraftig kritikk fra beboerne i området som mener det ikke har noe med Mysen å gjøre.

  • Veien ryddet etter trafikkuhell

    Bilene er fjernet etter et trafikkuhell på riksvei 111 ved Vesten i Fredrikstad. En bil kjørte på en annen bakfra, men det skal ikke ha vært personskader.