NRK Meny
Normal

Supporterne vil ha trenerskifte

– 15 poeng på 15 kamper er for dårlig! Nå har treneren fått nok sjanser, mener Moss Fotballklubbs supporterklubb. I dag skal klubben ha møte med trenerapparatet.

Kråkevingen
Foto: Espen Torgersen / NRK

Moss tapte 1-3 mot Ranheim torsdag. Nå har supporterne gått lei. De krever et trenerskifte på Melløs.

– Det er krise i Moss! Vi begynner å miste tilliten til trener Per Morten Haugen. Vi er et synkende skip, og det er utrolig vanskelig å se på om dagen, sier Kråkevingens talsmann, Andreas Borge.

LES OGSÅ:

– Dette går ikke lenger

Under oppgjøret mot Ranheim sang flere sanger mot Per Morten Haugen hvor de ba ham om å trekke seg. Haugen har vært hovedtrener for MFK i en og en halv sesong.

I fjor førte han laget til en sjuendeplass i førstedivisjon.I år ligger laget på nedrykksplass og har kun vunnet fire kamper.

– 15 poeng på 15 kamper er alt for dårlig. Per Morten Haugen holdt på i hele fjor, nå må vi bare innse at dette går ikke lenger. Han må kanskje finne på noe annet å gjøre.

SE VIDEO: Høydepunktene mellom Moss-Ranheim

(Artikkelen fortsetter under videoen)

Video Moss - Ranheim

Skal gå i dialog med trenerteamet

– Jeg håper treneren kan tenke på det beste for klubben. Klubben har ikke økonomi til å fjerne ham, det har heller ikke Kråkevingen. Hadde supporterklubben hatt penger, så kunne vi kanskje tenkt på det.

Styreleder i Moss Fotballklubb, Jan Andre Solvang, forteller at klubben i dag skal i møte med trenerteamet for å stake ut kursen for resten av sesongen.

– Vi skal gå gjennom situasjonen, se på hvor vi er og hva som ikke har fungert, sier Solvang.

LES OGSÅ:

Klubben har penger

– Er det økonomi i Moss til å løse en trener fra kontrakten?

– Det man må få til, det får man til. Det finnes alltids en løsning, men det det gjelder er å finne den beste løsningen.

– Mange av de som så på kampen i går har lyst på et trenerskifte. Men for oss handler det om å ta en god prat med trenerne. De er ansatt i klubben og vi vil gå inn i en tett dialog nå for å se hva vi kan gjøre fremover.

Torsdag ble det forøvrig klart at Tore Jobs trekker seg som styremedlem i klubben.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Høyt bakterieinnhold i Iddefjorden

    I havnebassenget i Halden er det målt et svært høyt nivå av tarmbakterier, slik at et svømmestevne som skulle vært avholdt lørdag må avlyses. Det skriver HA. Kommunen tror det er den tørre sommeren med lite uskifting av vannet som har bidratt til situasjonen.

  • Se NRK Østfolds TV-sending 23.00