Normal

Supporterne betaler for bortekamp

Moss sin supporterklubb «Kråkevingen» har valgt å tømme kontoen for å hjelpe laget til deres siste bortekamp mot Levanger.

Kråkevingen

Moss FK sin supporterklubb, Kråkevingen, tømmer bankkontoen og betaler for lagets siste bortekamp i år.

Foto: Espen Torgersen / NRK

Roy Kenneth Nilsbakken i Kråkevingen

Talsmann for Kråkevingen, Roy Kenneth «Hjælmen» Nilsbakken, sier at det var en enkel beslutning å gi bort pengene.

Foto: NRK / NRK

Moss Fotballklubb er i en svært prekær økonomisk situasjon. Nå har supporterklubben «Kråkevingen» besluttet å tømme sin egen konto for å sørge for at A-laget kan komme seg til den siste bortekampen, mot Levanger 1. oktober.

– Vi har egentlig bare ventet på å tømme kontoen, men vi har ventet på å finne den riktige anledningen. Når det kom en konkret ting å bruke pengene på, istedenfor å bare gi pengene til klubben, så var det et enkelt valg, sier talsmann for supporterklubben, Roy Kenneth «Hjælmen» Nilsbakken, til NRK.no.

Les også:

Nilsbakken sier også at det var supporterklubben selv som kom med forslaget, og at pengestøtten var et enstemmig styrevedtak.

Totalt skal det dreie seg om nærmere 30.000 kroner.

Krever tre poeng i gjengjeld

«Hjælmen» sier at det var viktig for supporterklubben å hjelpe til med å betale fly- og bussturen til Levanger, på grunn av den vanskelige økonomiske situasjonen i klubben.

– Vi har nok penger til å dekke turen. Det er ikke noe vits i at supporterklubben har en trygg økonomi, hvis vi ikke har noen klubb å være supportere for. Ingen Moss FK betyr jo også ingen Kråkevingen.

Les også:

Nå håper han at laget klarer å få med seg tre poeng hjem fra Nord-Trøndelag, og sikre plassen i 2. divisjon.

– Det var vel egentlig det kravet vi satt også, at de skulle komme hjem igjen med tre poeng.

Klubben er takknemlig

Leder i Moss Fotballklubb, Geir Hænes har fått med seg støtten fra supporterklubben og sender en stor takk på vegne av resten av klubben.

– Moss Fotballklubb er ekstremt takknemlig for denne kjærkomne håndsrekningen og takker Kråkevingen supporterklubb på det varmeste. De har vist seg som en enestående ressurs både på tribunen og ellers i år, sier han til klubbens egne nettsider.

Kampen mellom Moss FK og Levanger spilles på Moan Gress i Levanger, lørdag 1. oktober klokken 15.00.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Togtrafikken stengt

    Som følge av treet som falt over toglinjen i Fredrikstad er togtrafikken mellom Råde og Fredrikstad midlertidig stanset., melder Bane NOR.

  • Brannfare ved toglinje

    Politiet i Øst har fått melding om et tre som har falt over toglinjen i utkanten av Fredrikstadtunnelen. Treet har også dratt med seg en høyspent. Det er fare for at dette skal ta fyr, melder politiet. Utrykningspersonell er på vei.