NRK Meny
Normal

Supportere boikotter Comet

Hemmelighetskremmeriet rundt forholdene i Comet, der treneren fikk sparken i forrige uke,  irriterer supporterne.

Stavanger Oilers spiller mot Comet i kvartfinalen

Comet spilte seg til kvartfinale i vinter, men nå står nå uten trener, daglig leder og markedsansvarlig. Nå kan også supporterne komme til å vende klubben ryggen.

Foto: Per Thime / NRK

Ishockeyklubben Comet Halden sparket i forrige uke sin trener Jens Näslund.

Supporterklubben Pøkkhauen skriver nå på sine nettsider at hvis de ikke klarer å få til et samarbeide med styret, der det gis informasjon om saken,  vil styret vurdere å legge ned Pøkkhauen og overføre midlene som Pøkkhauen har til ungdomsavdelingene i IK Comet Halden.

Sponser klubben 

Comet-trener Jens Näslund fikk sparken i begynnelsen av forrige uke. I samme moment sluttet også daglig leder Peter Östman og Hilde Kristiansen, salgs- og markedssjef. De har sagt opp sine stillinger.

Styret i Comet har vært tilbakeholdne med informasjon og kaller saken en personalsak. Näslund har også vært forsiktig med å uttale seg, og har latt sin fagorganisasjon snakke i media.

Men Comets supportere har også status som sponsor. De har kjøpt reklame i Halden ishall, og etter at det nå er klart at styret har varslet andre sponsorer om de interne forholdene, raser supporterne mot egen klubb.

I følge supporternes hjemmeside sendte styret i Pøkkhaugen torsdag kveld et skriv til styret i IK Comet og etterspurte informasjon, men fikk til svar at dette kunne de ikke få.

Dermed har Comets styre fått et nytt problem å håndtere, i tillegg til at hovedtrener, daglig leder og markedsansvarlig forsvinner få uker før opptrappingen mot seriestarten i september starter opp.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Beslagla 500 kartonger

    Tollerne på Ørje stanset i natt en bil og beslagla 100.000 sigaretter. Politiet har pågrepet en estlender som er på vei til arrest og avhør.

  • Ber russen følge reglene

    Politiet skriver på Twitter at de har mottatt vanvittig mange klager mot russ på grunn av støy og særdeles høy musikk. De har ikke hatt kapasitet til å rykke ut på alle meldingene, og anmoder russen på sterkeste om å vise hensyn og forholde seg til gjeldende regler.

    Russen samlet seg for å danse mellom russebiler og busser.
    Foto: Frans Graham Guttormsen / NRK