NRK Meny
Normal

Supportere boikotter Comet

Hemmelighetskremmeriet rundt forholdene i Comet, der treneren fikk sparken i forrige uke,  irriterer supporterne.

Stavanger Oilers spiller mot Comet i kvartfinalen

Comet spilte seg til kvartfinale i vinter, men nå står nå uten trener, daglig leder og markedsansvarlig. Nå kan også supporterne komme til å vende klubben ryggen.

Foto: Per Thime / NRK

Ishockeyklubben Comet Halden sparket i forrige uke sin trener Jens Näslund.

Supporterklubben Pøkkhauen skriver nå på sine nettsider at hvis de ikke klarer å få til et samarbeide med styret, der det gis informasjon om saken,  vil styret vurdere å legge ned Pøkkhauen og overføre midlene som Pøkkhauen har til ungdomsavdelingene i IK Comet Halden.

Sponser klubben 

Comet-trener Jens Näslund fikk sparken i begynnelsen av forrige uke. I samme moment sluttet også daglig leder Peter Östman og Hilde Kristiansen, salgs- og markedssjef. De har sagt opp sine stillinger.

Styret i Comet har vært tilbakeholdne med informasjon og kaller saken en personalsak. Näslund har også vært forsiktig med å uttale seg, og har latt sin fagorganisasjon snakke i media.

Men Comets supportere har også status som sponsor. De har kjøpt reklame i Halden ishall, og etter at det nå er klart at styret har varslet andre sponsorer om de interne forholdene, raser supporterne mot egen klubb.

I følge supporternes hjemmeside sendte styret i Pøkkhaugen torsdag kveld et skriv til styret i IK Comet og etterspurte informasjon, men fikk til svar at dette kunne de ikke få.

Dermed har Comets styre fått et nytt problem å håndtere, i tillegg til at hovedtrener, daglig leder og markedsansvarlig forsvinner få uker før opptrappingen mot seriestarten i september starter opp.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Strømmen er tilbake i Fredrikstad

    Klokken 13.53 opplyser Hafslund til NRK at alle kundene som var rammet av strømbrudd i Fredrikstad og Hvaler skal ha fått tilbake strømmen. Hafslund vet foreløpig ikke hva som førte til strømbruddet.