NRK Meny
Normal

Suksesstreneren fortsetter likevel

Morten Holmen skal trene HK Halden i to sesonger til. Gladnyheten ble sluppet under nattens sølvfeiring.

Trener Morten Holmen
Foto: Kathrine Brønn / NRK

– Jeg føler ikke at jeg er ferdig med det jeg har startet på i Halden. Dessuten har jeg blitt veldig glad i byen, sier Morten Holmen til nrk.no.

Morten Holmen og keeper Hanne Frandsen har tidligere sagt at dette blir deres siste sesong i Halden. Men etter en lengre periode i tenkeboksen har begge altså besluttet at de fortsetter.

– Vi må sikre vår eksistens i eliteserien og jeg vil være med på å etablere laget i toppen. Jeg har ingen kausul i kontrakten, så jeg blir værende her enten vi beholder plassen eller ikke. Jeg vil også være med på å utvikle nye, unge spillere i klubben.

Stor jubel

Mannen som fikk gleden av å slippe nyheten på sølvbanketten sent i går var styreleder i HK Halden, Hans Jørgen Eriksen.

– Det var stor jubel i går da jeg informerte om at Morten blir med oss videre, sier han.

Hans Jørgen Eriksen

Styreleder Hans Jørgen Eriksen er glad for å ha med seg Morten Holmen videre.

Foto: Mathias Lunde Kristoffersen/NRK

Vi har hatt en dialog siden vi slo Oppsal og kom til cupfinalen i starten av november. Da skjønte vi at det var en mulighet, sier Eriksen.

Hva betyr dette for HK Halden?

– Det betyr at vi kan bygge videre på satsningsprosjekt vi startet for fem år siden sammen med Morten. Han føler ikke at han er helt ferdig her og vi er definitivt ikke ferdige med han. Morten Holmen er en veldig dyktig trener, sier Eriksen.

Første oppgave blir altså å sikre at HK Halden spiller i eliteserien også neste sesong.

Nå vet vi hvordan ting ser ut også etter denne sesongen og jeg håper det gir en ekstra motivasjon til gruppa framover, avslutter Morten Holmen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Se NRK Østfolds TV-sending 23:05

  • Militærøvelse i Fredrikstad

    Flere militærhelikoptre er i lufta over Fredrikstad i kveld som følge av en øvelse som pågår fram til fredag. Det er Luftforsvaret som står bak.