NRK Meny

Strömstad

 • Festen i Strömstad har startet

  Parkeringsplassene utenfor Strömstad har begynt å fylle seg opp med nordmenn. De første rånerne var på plass allerede i 6-tiden. Politiet har sperret av sentrum og er på plass med både patruljer og politihelikopter for å holde orden på festen.

  Skjærtorsdag i Strömstad 2018
  Foto: Sara Vilde Solås/NRK
 • Merker nedgang i Strömstad

  Det merkes i Strömstad at den norske kronen er blitt mindre verd. Det er færre norske kunder i byen, og nordmann bosatt i Strömstad begynner å flytte tilbake til Norge. Det melder Sveriges Radio Väst. Flere butikklokaler står nå tomme i grensebyen. Lederen i kjøpmannsforeningen i byen, Conny Andersson, legger ikke skjul på at det påvirker situasjonen i byen.

 • Vil rekonstruere ansikt

  Politiet vil forsøke å rekonstruere ansiktet til personen som det ble funnet levninger av ved Näsinge i Strömstad sommeren 2014. Det melder avisen Bohusläningen. Til tross for at politiet har DNA-profilen til mannen, har de ikke lykkes å identifisere ham. Sporene tyder på at det dreier som en mann i 40-årsalderen, som trolig er fra Østeuropa.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Bortetap for Fredrikstad

  Fredrikstad Fotballklubb ledet to ganger i bortekampen mot Asker i ettermiddag, men tapte til slutt 3-2 for laget som ligger midt på tabellen i 2. divisjon. Kun to poeng skiller FFK på 2. plass fra 7. plassen når lagene tar sommerferie. Moss spilte 0-0 hjemme mot Bærum

 • Oljelekkasje fra Kråkerøybrua

  Brannvesenet har lagt ut lenser i Glomma etter at det begynte å lekke olje fra Kråkerøybrua i Fredrikstad. Oljen kommer fra en oljeslange som ble revet av i forbindelse med en bruåpning lørdag, skriver Fredriksstad Blad. Brua åpnes ikke båtpasseringer, og det er usikkert når den kan åpnes igjen.

  Brannbåten ligger under Kråkerøybrua i forbindelse med oljelekkasje
  Foto: Grete Ruud/NRK