NRK Meny

Strömstad

 • Merker nedgang i Strömstad

  Det merkes i Strömstad at den norske kronen er blitt mindre verd. Det er færre norske kunder i byen, og nordmann bosatt i Strömstad begynner å flytte tilbake til Norge. Det melder Sveriges Radio Väst. Flere butikklokaler står nå tomme i grensebyen. Lederen i kjøpmannsforeningen i byen, Conny Andersson, legger ikke skjul på at det påvirker situasjonen i byen.

 • Vil rekonstruere ansikt

  Politiet vil forsøke å rekonstruere ansiktet til personen som det ble funnet levninger av ved Näsinge i Strömstad sommeren 2014. Det melder avisen Bohusläningen. Til tross for at politiet har DNA-profilen til mannen, har de ikke lykkes å identifisere ham. Sporene tyder på at det dreier som en mann i 40-årsalderen, som trolig er fra Østeuropa.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Greåker leder eliteserien

  Greåker har søndag spilt mot Akerselva. Kampen endte med seier til Greåker 11-5, og de leder nå eliteserien. Fredrikstad har spilt hjemme mot Sandnes. Innebandygutta fra Fredrikstad tapte kampen 5-6, og ligger med det på syvendeplass.

 • Halden tapte mot Bækkelaget

  Halden Topphåndball tok imot Bækkelaget i Remmenhallen i kveld. Den spennende kampen endte med seier til håndballherrene fra Oslo. Halden tapte kampen 27–35.