NRK Meny
Normal

Strømbrudd og trær overende

Vinden tok godt i natt. Trær rev ned strømlinjer, og flere husstander mistet strømmen som følge av uværet.

Regnvær
Foto: Scanpix

- I Moss og på Jeløya falt to trær over veien og dro med seg strømførende ledninger, sier operasjonsleder i Østfold politidistrikt, Bjørn Paulsen.

I tillegg falt tre trær over veien ved Holtet i Halden og stengte begge kjørefeltene.

- En stor stein har også ramlet ut i veien på E6 ved Biltema i Sarpsborg. Og på E6 mellom Sandesundsbrua og Svingenskogen har forskjellige skilt blåst ned, forteller operasjonslederen. 

Strømløse

I Mysen mistet dessuten flere abonnenter strømmen i løpet av morgentimene.

Men ved 07-tiden mandag opplyste Elisabeth Teien i Fortum at de fleste abonnentene hadde fått tilbake strømmen.

Ingen trafikkuhell

Tross mange mindre skader, er skadeomfanget likevel relativt lite sammenlignet med tidligere uvær, oppsummerer politiets operasjonsleder.

- Alle forholdene er tatt hånd om, og det har heldigvis ikke oppstått noen trafikkuhell som følge av hendelsene, sier Paulsen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Heintz forlenger med Sarpsborg

    Unggutten Tobias Heintz har skrevet under på en fireårskontrakt med Sarpsborg 08. Det skriver klubben i en pressemelding. Den nye avtalen varer til sommeren 2021.

    Tobias Heintz
    Foto: Sebastian Nordli/NRK
  • Sier ikke nei til Viken

    Kristelig Folkepartis fylkespolitikere fra Buskerud, Østfold og Akershus avviser at partiet vil reversere Viken. På Stortinget har Ap foreslått å skrote kjempefylket, og det har vært stor spenning om KrF vil sikre flertall for forslaget. Men ifølge Olav Moe i Østfold KrF vil de ikke være med på å reversere Viken.