NRK Meny
Normal

Dansk toppscorer klar for HK Halden

Håndballklubben Halden har jobbet intenst med å finne en erstatter for nyopererte Martine Moen. Nå har de fått på plass en dansk toppscorer.

Sofie Fyndbo Larsen

Danske Sofie Fyndbo Larsen har signert en kontrakt med HK Halden.

Foto: Privat

I går kom beskjeden om at HK Haldens storscorer Martine Moen er operert i foten og borte fra håndballbanen i 10-12 uker.

Klubben har derfor jobbet intenst for å finne en erstatter. I dag kunne de presentere dasnke Sofie Fyndbo Larsen.

Venstrebacken ble toppscorer i danske 1. divisjon med 116 mål sist sesong.

– Å finne en spiller i midten av august, som passer inn i vår spillestil har ikke vært noen lett oppgave. Jeg har sett masse video av forskjellige spillere, og vi har endelig funnet en som passer godt til oss, gleden er derfor stor når vi nå har signert danske Sofie Fyndbo Larsen, sier trener Morten Holmen i en pressemelding.

– Interessant miljø

Den danske treneren forteller videre at han har sett flere videoer av Fyndbo Larsen og er overbevist om at hun har det som skal til for å erstatte Moen.

– Hun har gode finteegensker og et godt blikk, forteller han.

Fyndbo Larsen kommer til Halden allerede til helgen. Hun har signert en kontrakt på ett år i første omgang.

– Jeg gleder meg til at komme til HK Halden. Håndballmiljøet omkring klubben er interessant, og det skal bli gøy å være med på dette. Jeg frem til å møte ny lagspillere og at vi sammen kan sanke mange poeng, sier hun.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ulykken er på Rolvsøyveien

    Frontkollisjonen på Rolvsøy har skjedd på Rolvsøyveien, melder politiet. To personer er lettere skadet. Tre biler er involvert i ulykken. Det er omkjøring om Dikeveien og lange køer i området.

  • Front mot front på Rolvsøy

    To personer er lettere skadet etter en front mot front ulykke i Dikeveien på Rolvsøy i Fredrikstad. Det er trafikale problemer på stedet, melder politiet.