NRK Meny
Normal

Stjernen vant etter enorm snuoperasjon

Stjernen scoret to ganger i løpet av 46 sekunder, da de snudde til seier 4-3 hjemme over Frisk/Asker

Stjernenspillere jubler etter scoring
Foto: Espen Torgersen / NRK

Stjernen - Frisk/Asker 4-3 (1-1,0-1,2-1,1-0)

Med ett minutt igjen lå Stjernen under med 1-3 for Frisk/Asker. Så våknet de røde iskrigerne for alvor, og i løpet av 46 sekunder så sørget Robin Syversen Olsen og Lars Erik Hesbråten for 3-3 og spilleforlengelse i Stjernehallen.

Ingen av lagene maktet å score i spilleforlengelsen, det til tross for et massivt Stjernen press. Laget hadde nemlig en mann mer på banen, etter at en Frisk spiller pådro seg en fem minutters utvisning.

Kampen skulle da avgjøres på straffeslag, og der var hjemmelaget sterkest. Gustaf Thorell var den eneste som satte pucken i mål og sørget altså for at Stjernen fikk med seg to poeng fra kampen.

- Viser moral

Stjernens trener Magnus Sundquist var selvfølgelig fornøyd etter kampen og mener laget viser en enorm moral.

Video Ny Stjernen-trener

Stjernens trener Magnus Sunnquist

Foto: Nyhetsspiller

- Jeg hadde ikke trodd at vi skulle snu denne kampen med ett minutt igjen, men Frisk pådrar seg en utvisning,som blir avgjørende , og vi viser en enorm moral,som kommer til tilbake,sier Sundquist til NRK.

Stjernen er ifølge treneren inne i en meget god periode, der laget har spilt bra mot blandt annet Sparta og Vålerenga, og at det derfor var fortjent at laget vant i kveld.

- Det er en tett og jevn kamp i dag, som kan gå begge veier, men jeg synes at vi fortjener å vinne på bakgrunn av det vi har prestert i det siste,sier Stjernen treneren til NRK.

- Store framsteg

Stjernen har byttet ut mange spillere fra forrige sesong, og den svenske Stjernen treneren er ikke i tvil om at laget er vesentlig bedre denne sesongen.

- Vi har gjort enormt store framsteg sammelignet med i fjor. Men det folk må huske er at alle de andre også er blitt bedre, og at eliteserien faktisk er blitt en bra liga, og vi er veldig godt på vei i forhold til vår målsettning,sier Sundquist.

Stjernen ligger på åttende plass etter dagens seier og det er noe Sundquist mener kunne vært annerledes.

- Vi burde nok hatt 4-5 poeng mer utifra det vi har prestert, men vi tror at det kommer dersom vi fortsetter å prestere som vi gjør akkurat nå, avslutter Magnus Sundquist til NRK.

Video Ny Stjernen-trener

Stjernens trener Magnus Sunnquist

Foto: Nyhetsspiller

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Se 20:55-nyhetene her

    Martin Tangen-Schmidt gir deg nyhetene fra Østfold klokken 20:55.
  • Forbyr ballonger og russebiler

    17. mai-komiteen i Fredrikstad forbyr ballonger og russebiler i folketoget. Miljø er grunnen til ballongforbudet, sikkerhet er grunnen til russebilforbudet. – Det er for utrygt, sier leder Camilla Eidsvold i en pressemelding.