NRK Meny
Normal

Stjernen må spille kvalifisering

Stjernen må kvalifisere seg for å spille i eliteserien neste år.

Stjernen

Stjernen må spille kvalik mot Grüner, Kongsvinger og Lørenskog.

Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

Norges Ishockeyforbund har i dag avgjort at Stjernen skal spille kvalifisering mot de tre topplagene i årets 1. divisjon.

Først kvalifiseringskamp på søndag 

- I og med at Trondheim trakk laget sitt, har vi kontaktet flere klubber i 1. divisjon for å opprettholde kvalifiseringen. Det er nå bestemt at kvalifiseringen kommer til å stå mellom Kongsvinger, Grüner, Lørenskog og Stjernen, opplyser sportssjef Petter Salsten i ishockeyforbundet.

Forbundet har mottatt skriftlig bekreftelse fra klubbene på at de er forberedt på å imøtekomme kravene ishockeyforbundet stiller til klubber i eliteserien.

Kravene dreier seg blant annet om økonomi, arenastørrelse og sportslig konkurransedyktighet.

I den første kvalifiseringskampen møter Stjernen møter nummer to i 1. divisjon hjemme i Stjernehallen førstkommende søndag.

Om det blir Kongsvinger eller Grüner, blir avgjort torsdag.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Utsatte avgjørelse om navnendring

    Kommunestyret i Eidsberg valgte i går å utsette avgjørelsen om nytt navn for handelsområdet ved Slitu, skriver Smaalenenes Avis. Forslaget om å kalle det for Mysen handelspark Slitu har fått kraftig kritikk fra beboerne i området som mener det ikke har noe med Mysen å gjøre.

  • Veien ryddet etter trafikkuhell

    Bilene er fjernet etter et trafikkuhell på riksvei 111 ved Vesten i Fredrikstad. En bil kjørte på en annen bakfra, men det skal ikke ha vært personskader.