Normal

Stjernen må spille kvalifisering

Stjernen må kvalifisere seg for å spille i eliteserien neste år.

Stjernen

Stjernen må spille kvalik mot Grüner, Kongsvinger og Lørenskog.

Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

Norges Ishockeyforbund har i dag avgjort at Stjernen skal spille kvalifisering mot de tre topplagene i årets 1. divisjon.

Først kvalifiseringskamp på søndag 

- I og med at Trondheim trakk laget sitt, har vi kontaktet flere klubber i 1. divisjon for å opprettholde kvalifiseringen. Det er nå bestemt at kvalifiseringen kommer til å stå mellom Kongsvinger, Grüner, Lørenskog og Stjernen, opplyser sportssjef Petter Salsten i ishockeyforbundet.

Forbundet har mottatt skriftlig bekreftelse fra klubbene på at de er forberedt på å imøtekomme kravene ishockeyforbundet stiller til klubber i eliteserien.

Kravene dreier seg blant annet om økonomi, arenastørrelse og sportslig konkurransedyktighet.

I den første kvalifiseringskampen møter Stjernen møter nummer to i 1. divisjon hjemme i Stjernehallen førstkommende søndag.

Om det blir Kongsvinger eller Grüner, blir avgjort torsdag.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Full storm i kastene

    Den kraftigste vinden i Østfold under ekstremværet "Knud" ble observert ved Strømtangen fyr, med liten storm i middelvind ifølge Meteorologisk institutt. Enkelte vindkast målte 28,7 m/s, altså full storm.

  • Strømløst på Hvaler

    Rundt 60 husstander på Vesterøy på Hvaler er uten strøm og har vært det siden i går kveld, skriver Fredriksstad Blad. En mast knakk i den sterke vinden sier Terje Gabrielsen, informasjonsansvarlig i Norgesnett. Det vil ta tid før alle har fått strømmen tilbake sier Gabrielsen.