NRK Meny
Normal

Stengte veier åpnet igjen

Både fylkevei 118 og fylkesvei 110 i Skjeberg er åpnet for trafikk igjen. I Skjebergdalen er en vei stengt på grunn av flom.

Oversvømmelse Skjeberg

Slik så det ut i Skjeberg tidligere i dag.

Foto: Kathrine Brønn

I morges ble fylkesvei 118 (den gamle E6) og fylkesvei 110 i Skjeberg, veien fra Skjeberg stasjonsby mot Fredrikstad, stengt for trafikk på grunn av oversvømmelse.

Klokken åtte lørdag kveld ble fylkesvei 118 gjennom Skjeberg stasjonsby åpnet for trafikk begge veier. Tidligere på ettermiddagen ble veien åpnet for trafikk i retning mot Sarpsborg.

Også fylkesvei 110, som ble stengt i morges, ble åpnet igjen for trafikk lørdag ettermiddag.

Vegtrafikksentralen oppdaterer informasjonen på oversikten over trafikkmeldinger på vegvesen.no.

Flom i Skjebergdalen

Samtidig melder operasjonssentralen ved Østfold politidistrikt at fylkesvei 601 som går mellom mellom Skjebergdalen kirke og Skjebergveien i Sarpsborg er oversvømt. Veien er ikke kjørbar.

Jernbanelinjen gjennom Skjeberg er fortsatt stengt. Jernbaneverket melder at linjen vil være stengt fram til søndag ettermiddag.

Laster Twitter-innhold

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Vil ha dobbeltdekkere

    Statens togmateriell-selskap ber om anbud på dobbeltdekkere. Det er Jernbanedirektoratet som har pålagt selskapet å innhente tilbudet, fordi de mener toetasjes tog skal øke kapasiteten på pendlerstrekningene på Østfoldbanen. Det melder Dagens næringsliv. Fristen for å levere tilbud blir trolig rundt årsskiftet.

  • Ny klubb for Jøndal

    Håndballspilleren Magnus Jøndal fra Hobøl skal spille for den tyske storklubben Flensburg-Handewitt neste sesong. Det melder dansk TV2. Jøndal spiller nå for den danske klubben GOG, men reiser over grensa til Tyskland neste sesong.

    Magnus Jøndal, ØIF Arendal
    Foto: Sander Heggheim/NRK