NRK Meny
Normal

Steiner til Stjernen

Ondrej Steiner gjør comeback i Stjernen. Klubbledelsen bestemte seg onsdag for å tilby tsjekkeren kontrakt.

Ondrej Steiner (t.h)
Foto: Ingrid Mathilde Langvik / NRK

- Vi har ikke fått inn de pengene vi trenger, men vi har likevel valgt å ta risikoen ved å hente ham inn. Styret må også få lov til å drive med risikosport, sier sportslig leder i Stjernen Reidar Sundt til NTB.

 - Vi vil vinne NM

Steiner kommer til Fredrikstad i løpet av helgen.

- Vi har hentet Steiner tilbake til klubben fordi vi har som mål å nå NM-finalen. Det blir mye overtallsspill, og vi har bestemt oss for å ha landets beste førsterekke. Med Steiner og Trond Magnussen har vi det, sier Sundt videre.

Steiner var blant de beste spillerne i Norge under NHL-konflikten. Nå er han klar for comeback i rød drakt.

Stjernen sliter med skader, og fridde til sponsorene for å kunne hente inn en ny back før seriestarten 7. september.

Sju mann er for tiden på sykelisten.

Steiner var stor publikumsfavoritt i sin første periode i plankebyen. Den 32 år gamle tsjekkeren har i lang tid vært enig med Stjernen om kontrakt, men klubben har slitt med å finansiere avtalen.

(NTB)

 

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Stakk av etter påkjørsel

    Politiet etterlyser en bilfører etter en kollisjon på Ryggeveien i Moss i går kveld. På Twitter skriver de at en bilfører meldte at han var påkjørt av en bil som kjørte på feil side av en trafikkøy ved 21.30-tiden. Bilen politiet etterlyser føreren av kjørte i retning Råde.

  • Mistenkt for ruskjøring

    En bilfører i 40-årene er mistenkt for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand i Moss sentrum. Føreren er anmeldt, og det vil bli tatt blodprøver, skriver politiets operasjonssentral på Twitter.