NRK Meny
Normal

Staw klar for Syrianska

Lasse Staw forlater Fredrikstad FK med umiddelbar virkning og går til svenske Syrianska.

Lasse Staw fra kampen mellom Lyn og FFK

Lasse Staw fra kampen mellom Lyn og FFK.

Foto: Solum, Stian Lysberg / SCANPIX

Det melder Fredrikstad Fotballklubb på sine nettsider.

– Vi ønsker Lasse all lykke til i Sverige og håper virkelig han får tatt ut hele sitt potensial der. Han har alle forutsetninger for å lykkes i sitt nye miljø. Lasse har gått alle gradene i Fredrikstad og ikke noe ville vært morsommere enn om han lyktes videre i karrieren forteller Joacim Jonsson til fredrikstadfk.no

Roses for profesjonaliteten

Målvakten hadde kontrakt med FFK fram til sommeren, men var tredjevalg i klubben etter at 37 år gamle Jon Knudsen ble hentet inn fra Stabæk.

– Lasses profesjonalitet har imponert meg etter at han i desember bestemte seg for å ikke forlenge avtalen og da fikk beskjed at han ikke ville bli satset på. Lasse har hatt topp innstilling til hver eneste trening avslutter Joacim Jonsson.

Staw var ifølge Fredriksstad Blad den best betalte spilleren i FFK. Nå slipper klubben lønnskostnader.

Syrianska fra Södertälje serieåpner mot IFK Göteborg 1. april.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • USA vil bruke 90 mill. på Rygge

    USA vil bruke omkring 90 millioner kroner til å ruste opp Rygge militære flyplass, melder TV2.no. Bevilgningen er godkjent i USA, men det norske forsvarsdepartementet avviser at det er fattet noen beslutning om amerikanske investeringer på Rygge.

  • Trøgsting møter alvorlig tiltale

    En mann i 60-årene fra Trøgstad må i retten i Oslo over nyttår, tiltalt for besittelse av seksualiserte bilder av barn og forsøk på å begå seksuelle handlinger med en mindreårig. Ifølge tiltalen hadde han avtalt et møte med en 13 år gammel jente i februar, men da møtte i stedet en mann opp.