NRK Meny

Statssekretær til møte på Rygge

Ordfører Inger-Lise Skartlien i Rygge har ennå ikke gitt opp kampen mot at flypassasjeravgiften blir innført. I dag kommer statssekretær Jørgen Næsje i Finansdepartementet til Moss lufthavn Rygge. Det er ordførerne i Rygge, Moss og Råde, NHO og fylkesordføreren som har tatt initiativet til møtet, og flypassasjeravgiften er tema.

Statssekretær Jørgen Næsje
Foto: Regjeringen

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • -Ta ditt ansvar

    -Tekstmelding-saken er en lei sak for Senterpartiet. Det sier leder i Østfold Sp, Simen Gjølsjø. Senterpartiet har fortsatt ikke fått klarhet i hvem som sendte den sjikanerende tekstmeldingen til Liv Signe Navarsete og i dag ble saken politianmeldt. Meldingen det dreier seg om ble sendt under en hyttetur i 2016 der ti senterpartimenn var samlet. Gjølsjø håper den skyldige står fram og tar sitt ansvar.

  • Bøndene krever 1,8 milliarder

    Bøndene krever 1,8 milliarder kroner i årets jordbruksoppgjør. -Det er det som må til for at bøndene skal ta igjen inntektsgapet, sier leder av Østfold bondelag Arild Uvaag. Tall fra 2016 viste at bøndene hadde en gjennomsnittlig inntekt på 330.000 kroner per årsverk før skatt. Landbruksmeldinga fra i fjor gir klare føringer, mener Uvaag.