NRK Meny
Normal

Stabilt for kvinne etter knivstikking

En kvinne i 20-årene ble stukket i brystet med kniv i Skiptvet i Østfold lørdag kveld.

Knivstikking Skiptvet

En mann er pågrepet etter at en kvinne ble stukket med kniv i Skiptvet.

Foto: Vidar Tangerud

Tilstanden til kvinnen som ble knivstukket i Skiptvedt lørdag kveld er bedre og stabil.

En mann i 20-årene ble pågrepet rett etter hendelsen. Politiet vurderer varetektsfengsling i morgen eller på onsdag, opplyser politiet. Mannen avhøres fortsatt.

– Sykehuset er kontaktet og den skadde er stabil, opplyste politiet i sin logg natt til søndag. Kvinnen som ble knivstukket fikk førstehjelp på stedet.

Avhøres i løpet av dagen

– Det var mistanke om at hun hadde punktert en lunge. Men det har vi ikke fått verifisert, forteller operasjonsleder Leif Olav Holten til NRK.no.

Politiet fikk melding fra AMK-sentralen om episoden klokken 20.43 lørdag kveld. Kvinnen ble fraktet til Ullevål i luftambulanse.

– Vi vet ikke noe om hva som er årsaken til episoden. Vi har ikke fått avhørt de involverte eller utført åstedsundersøkelse ennå. Vi er usikre på hva som egentlig skjedde, forteller Holten.

Den pågrepne mannen skal etter planen bli avhørt av tjenestemenn fra Indre Østfold politistasjon ved 12-tiden.

Skulle på besøk

Både den skadde kvinnen og den siktede mannen er fra Vestby i Akershus.

Knivstikkingen skjedde utenfor en barne- og ungdomsinstitusjon i Skiptvet.

– De involverte har ingen tilknytning til stedet, annet enn at de skulle besøke en person som bodde på adressen, forteller Holten.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • – Kidnappet jente tilbake på Kypros

    Den fire år gamle jenta som i april ble bortført av faren sin på Kypros er gjenforent med moren, melder VG. Faren hevder at det var moren som kidnappet barnet fra ham i Norge i 2015, men Oslo tingrett har slått at far pliktet å levere datteren tilbake.

  • Mistet lappen etter sladding

    En 18 år gammel bilist er fratatt førerkortet etter at han sladdet på våt asfalt på Lisleby i Fredrikstad. Sladdingen førte til at mannen kjørte ut av veien. Han er også anmeldt for uaktsom kjøring, skriver politiet på Twitter.