NRK Meny
Normal

Bradley: – Ikke noe poeng å ha ham i klubben

Ifølge VG skal Sarpsborg 08 være nær å signere Stabæks Anders Trondsen for nær to millioner kroner. – Han ville selv bytte klubb, sier Stabæk-trener Bob Bradley.

Anders Trondsen

Anders Trondsen skal nærme seg en overgang til Sarpsborg 08. Her i aksjon for Stabæk mot Start forrige sesong.

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix

Avisen mener å vite at klubbene er enige om overgangssummen og kun detaljer gjenstår før overgangen er en realititet.

19-åringen skal være forespeilet en plass på Sarpsborg 08s midtbane denne sesongen.

Bradley

Stabæk-trener Bob Bradley sier Anders Trondsen selv vil forlate klubben

Foto: Braastad, Audun / NTB scanpix

– På generelt grunnlag: Vi kommenterer aldri rykter eller spillertransaksjoner som ikke er signert, skriver nestleder i Sarpsborg 08, Bjørge Øiestad, i en sms til NRK.

Verken sportssjef Thomas Berntsen i Sarpsborg 08 eller sportssjef Inge André Olsen i Stabæk har svart på NRK Østfolds henvendelser i dag.

– Anders Trondsen ville selv bytte klubb, og da var det ikke noe poeng å ha ham i klubben, sier imidlertid Bob Bradley til Budstikka.

Mistet nøkkelspillere

Stabæk har mistet flere nøkkelspillere i løpet av vinteren. Fredrik Brustad ble tidlig enig med AIK om en gratis overgang og for kort tid siden signerte Franck Boli for den kinesiske klubben Liaoning Whowin FC.

Også Magne Hoseth, Michael Stephens, Stian Sortevik og Andrew Jacobson har valgt å fortsette karrieren i andre klubber.

Sarpsborg 08 på sin side har lett etter en ny midtbanespiller etter at islandske Gudmundur Thorarinsson ble solgt til danske Nordsjælland i januar.

Både franske Pierre Ducasse, tidligere FFK-spiller Khalifa Jabbie og serbiske Marko Vucetic har vært på prøvespill den siste tiden.

Anders Trondsen debuterte for Stabæk som 17-åring i 2012 og har spilt flere kamper for aldersbestemte landslag.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Anmeldt etter utforkjøring

    En bilfører er politianmeldt etter at hun kjørte av veien ved E18 ved Lundeby i Eidsberg tidligere i dag. Det melder Smaalenenes Avis. Kvinnen erkjente samtidig straffskyld for uaktsom kjøring. Ingen personer kom til skade i ulykken.

  • Bilbrann i Eidsberg

    Indre Østfold brannvesen har rykket ut til Torpåsveien i Eidsberg etter meldinger om brann i en bil. Det skal ikke være fare for spredning og brannvesenet er i gang med slukking. Politiet er i kontakt med bileier.