NRK Meny

Spør Høie om bruddskader

– Helseministeren må sørge for at Sykehuset Østfold får mer ressurser til ortopedisk avdeling. Det mener Frp- politiker Ulf Leirstein. Han har sendt skriftlig spørsmål til Bent Høie og spurt om han vil gi Sykehuset Østfold nødvendige ressurser til å kunne tilby en raskere behandling. – I perioder hvor det er høysesong for bruddskader har det hopet seg opp med pasienter på ortopedisk, sier Leirstein. Fylkesmannen i Østfold har allerede åpnet tilsynssak etter at overlegene på avdelingen slo alarm.

Sykehuset Kalnes
Foto: Tor-René Stryger / NRK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Fotgjenger påkjørt i Spydeberg

    Nødetatene og luftambulansen er på vei til en ulykke i Spydeberg. En fotgjenger er påkjørt, men skadeomfanget er uvisst, ifølge politiet.

  • Knivoffer kan forklare seg

    Politiet etterforsker fortsatt knivstikkingen på Krapfoss i Moss fredag den 13. oktober. Offerets tilstand er stabil og hun er i dialog med politiet om saken, opplyser Tore Løvengreen som leder vold- og sedelighetsavdelingen. – Men vi må ha flere samtaler med henne for å klarlegge hva som skjedde, sier Løvengreen. En mann er varetektsfengslet for to uker, og siktet for drapsforsøk.

    Politi på Krapfoss
    Foto: Odd Skjerdal/NRK