NRK Meny
Normal

Sparta vant - Comet tapte

Comet ledet 3-1 mot Frisk Asker, men måtte til slutt se seg slått med seks mål. Sparta vant overlegent.

IK Comet
Foto: Holm, Morten / SCANPIX

Mens det var andre kamp i årets sesong for haldenserne, var det åpningskampen til kollegaene i Sarpsborg.

Forventingene til Sparta har vært høye siden laget vant serien sist sesong og sarpingene skuffet heller ikke hjemmefansen.

LES: Tror Sparta vinner igjen

Det endte med en 5-1 seier (2-0, 1-1, 2-0) over Manglerud Star. Cato Cocozza, Petter Witnes, Jonas Djupvik Løvlie og Dag Morten Wehn scoret målene for sarpingene.

Stortap for Comet

IK Comet, som har vært under hardt utenomsportslig press de siste månedene, fikk ingen opptur i dag heller.

Laget tapte mot Vålerenga i helga , men gikk også i dag på et nederlag, 9-3 mot Frisk Asker (1-3, 3-0, 5-0).

Comet ledet 3-1 etter første periode, men i løpet av de to neste periodene måtte målvakten plukke hele 8 pucker ut av eget mål.

Kristoffer Holm, Ola Johannessen og Mattias Guter scoret målene for Comet.

LES OGSÅ:

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Prøvde å smugle butikkinnredning

    En estlender ble i går ettermiddag stanset med 17 kolli med butikkinnredning på vei inn i landet over Ørje. Innredningen skulle videre til et firma, opplyser sekssjonssjef Gro Lene Gundelsby ved Ørje tollsted til NRK. Varene er deponert, slik at firmaet kan hente de senere hvis det blir klart at de har handlet i god tro. Sjåføren må betale et forelegg på 25.000 kroner, opplyser politiet til Smaalenenes Avis.

  • Dømt for seksuell omgang med barn

    En mann fra Buskerud er i Halden tingrett dømt til 14 års forvaring, for flere tilfeller av seksuell omgang med mindreårige. Mannen brukte sosiale medier til å komme i kontakt med unge jenter, og manipulerte flere av dem for å skaffe seg seksualiserte bilder og seksuell kontakt. Han ble frikjent for syv tiltaltepunkter, som handler om vold og trusler. Advokaten hans, Knut Angrim Øvergaard, sier straffeutmålingen vil bli anket.