Sparta vant - Comet tapte

Comet ledet 3-1 mot Frisk Asker, men måtte til slutt se seg slått med seks mål. Sparta vant overlegent.

IK Comet

Mens det var andre kamp i årets sesong for haldenserne, var det åpningskampen til kollegaene i Sarpsborg.

Forventingene til Sparta har vært høye siden laget vant serien sist sesong og sarpingene skuffet heller ikke hjemmefansen.

LES: Tror Sparta vinner igjen

Det endte med en 5-1 seier (2-0, 1-1, 2-0) over Manglerud Star. Cato Cocozza, Petter Witnes, Jonas Djupvik Løvlie og Dag Morten Wehn scoret målene for sarpingene.

Stortap for Comet

IK Comet, som har vært under hardt utenomsportslig press de siste månedene, fikk ingen opptur i dag heller.

Laget tapte mot Vålerenga i helga , men gikk også i dag på et nederlag, 9-3 mot Frisk Asker (1-3, 3-0, 5-0).

Comet ledet 3-1 etter første periode, men i løpet av de to neste periodene måtte målvakten plukke hele 8 pucker ut av eget mål.

Kristoffer Holm, Ola Johannessen og Mattias Guter scoret målene for Comet.