NRK Meny
Normal

Sparta tapte for Lørenskog mens Stjernen vant 9-4 over Frisk Asker

Sparta Sarpsbrog ble slått på bortebane av Lørenskog lørdag etter sudden death, mens Stjernen slo Frisk Asker 9-4 i Stjernehallen.

Ishockey
Foto: Heiko Junge / Scanpix

Ifølge Sarpsborg Arbeiderblad var det Sparta Sarpsborg som dominerte kampen til tross for tapet.

– Sesongbeste spillemessig

– Det så da lenge ut som om sarpingene skulle dra i land seieren i Lørenskog Ishall. Laget leverte sesongbeste rent spillemessig, og spillerne la ned en voldsom arbeidsinnsats, skriver lokalavisa.

1216 tilskuere fikk med seg kampen i Lørenskog.

Stjernen spilte også lørdag. De spilte hjemmekamp i Stjernehallen og slo Frisk Asker med hele 9 - 4.

– Historisk seier

– Spillerne håndterte dette veldig bra, og det er jeg fornøyd med. Det er godt å få disse poengene, sa trener Morgan Andersen til Fredrikstad Blad, etter kampen.

– Man må gå langt tilbake i historiebøkene for å finne en større målfest i første periode i Stjernehallen, skriver F-B.no, og sikter til Stjernens 7-0-ledelse før første pause.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • FBK møter Larvik

    Fredrikstad Ballklubb skal møte Larvik i kvartfinalen i sluttspillet i håndball. Det ble klart etter at Larvik valgte å spille mot Fredrikstad. FBK vant den ene kampen mot Larvik i serien denne sesongen.

  • Tar trolig FFK til retten

    Tidligere FFK-profil Hans Erik Ramberg er misfornøyd med måten han ble sagt opp på av klubben i fjor i høst, og nå må partene trolig møtes i retten. Ramberg var ansatt i en 50 prosent stilling som markedsansatt i FFK, men mistet jobben da klubben rykket ned. Etter gårsdagens rettsmekling i Fredrikstad tingrett har partene fortsatt ikke kommet til enighet, skriver Fredriksstad Blad.