Sparta slo Comet

Sparta Sarpsborg hadde besøk av haldenserne - og sendte dem hjem med halen mellom beina.

Ishockeyklubben Sparta Sarpsborg

Lenge var det imidlertid jevnt spill mellom østfoldlagene.

Første periode ble målløs - og Comet satte inn kampens første mål etter ti spilte minutter av andre omgang.

Etter kort tid utliknet så Sparta.

Fire raske

I siste periode scoret Sparta fire raske, og kampen endte 5-1 til hjemmelaget foran 1.894 tilskuere.

Sparta ligger nå på fjerde plass på tabellen i eliteserien, mens comet ligger åtte poeng bak, på en femteplass.

Mål:

1. periode: Ingen

2. periode:0-1 (30.36) Martin Thomas Arup (Thomas Engebretsen), 1-1 (33.50) Jonas Holøs (Jonas S. Andersen, Torbjorn Johansson).

3. periode:2-1 (50.11) Andersen (Kent Lindberg, Goran Hermansson), 3-1 (55.04) Petter Witnes (Martin Hansen), 4-1 (57.42) Witnes (Jacub Kraus), 5-1 (59.01) Andersen (Hermansson).