NRK Meny
Normal

Sparta seiret uten Takala

Tirsdag fikk Markku Takala fyken fra Spartas a-lag. Uten finnen nedkjempet Sparta onsdag Frisk/Asker.

Sparta
Foto: Glenn Thomas Nilsen

Sparta vant kampen 5-3, men lagene kjempet lenge om poengene. Først da 13 sekunder gjensto av kden siste perioden punkterte Håvard Mathiesen Bøe kampen for sarpingene med sitt 5-3-mål.

- Bidrar ikke

- Vi har kommet fram til at Markku er en spiller som ikke bidrar til å ta Sparta framover. Han har fått mange muligheter til å vise seg fram, men har ikke vært god nok. Derfor ønsker vi heller å slippe til en av våre lovende unggutter. Sparta har mange unge landslagsspillere som banker på døra til A-laget, fortalte daglig leder og manager Tore Jobs til Sarpsborg Arbeiderblad tirsdag.

Og det så ikke ut som om Sparta var særlig hemmet uten Takala på laget onsdag. Sparta ligger foreløpig på fjerdeplass i årets eliteserie i ishockey.  

Tøff kamp for Stjernen

Jonas Solberg Andersen, Petter Witnes, René Bøe, Torbjörn Johansson og Håvard Mathiesen Bøe scoret målene for de blå.

Sparta-Frisk/Asker var den eneste kampen som ble spilt onsdag. Torsdag møter Comet Lillehammer til dyst på borteis, mens Stjernen møter Storhamar i Hamar OL-Amfi.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Se TV-nyhetene 22.55

  • Sparta tap

    Det ender til slutt 3–5 mellom Sparta og Lillehammer. Dermed leder Lillehammer 3–0 i kamper, og Sparta må vinne de fire neste for å nå finalen i sluttspillet.