NRK Meny
Normal

Sparta overbeviste

Sparta Sarpsborg overbeviste i 1-1-kampen mot opprykkskandidat Aalesund på hjemmegress og sikret seg selvtillit.

Etter en jevnspilt første omgang, med et kontant Sparta-selvmål signert Ole Heieren Hansen på et ufarlig skudd av svenske Mattias Nylund, var det hjemmelaget som førte spillet etter pause.

God Macallister

Anført av en svært god Dylan Macallister på topp, kjempet Sparta Sarpsbog gjestene ut av stilen.

Det var derfor fortjent at Daniel Marcin Lubieniecki snek seg inn på bakre stolpe og bredsidet inn utligningen med seks minutter igjen å spille.

Karl Oskar Fjørtoft måtte forlate banen med en halvtime igjen å spille, og Aalesund mistet både sin bestemann og to poeng.

Aalesund leverte sin åttende strake kamp uten tap, men er nå tre poeng bak Strømsgodset som leder 1. divisjon.

Sparta ligger fortsatt på nedrykksplass, men det er jevt i bunnen.

(NTB)

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Fikk samfunnsstraff for vold

    Borgarting lagmannsrett har gjort om straffen for to sarpinger som er dømt for voldsbruk. De to er, sammen med tre andre, dømt for vold mot en mann i Sannesund i Sarpsborg i 2015. En 26 år gammel mann har fått endret straffen fra fengsel i åtte måneder til 240 timer samfunnsstraff. En 24 år gammel mann har fått endret straffen fra fengsel i et halvt år til 180 timer samfunnsstraff.

  • Varetektsfengslet for familievold

    En 40 år gammel mossing er varetektsfengslet for fire uker. Han er siktet for familievold, brudd på kontaktforbud, besøksforbud og skadeverk. Mannen avviste i retten at han har slått barna og hevdet at ekskona hadde kontaktet ham. Men Fredrikstad tingrett mener det er overveiende sannsynlig at han har begått de straffbare handlingene.