NRK Meny

Sparta møter Storhamar

Sparta skal møte Storhamar og Stjernen skal spille mot Lørenskog i kvartfinalene i ishockey. Det ble avgjort etter at siste serierunde ble spilt i går. Sparta åpner med hjemmekamp, mens Stjernen spiller første kamp borte. Kvartfinalene spilles etter best av sju kamper, og første kamp spilles fredag. I siste serierunde i går vant Sparta 4–1 over Lillehammer, mens Stjernen tapte 0–6 for Frisk Asker. Sparta endte på 4. plass i serien, mens Stjernen ble nummer 7.

Sparta Sarpsborg
Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Må avlyse ponnileir

    Det omfattende utbruddet av Salmonella i hestemiljøet har medført at Det Norske Travselskap har besluttet å avlyse Ponnilandsleiren som skulle vært arrangert på Momarken Travbane 22. – 24. juni 2018. På sine nettsider skriver travselskapet at de skal i samarbeid med Mattilsynet se an situasjonen, men legger opp til nytt treff 3.-5. august.

  • Ikke lenger totalforbud mot ild

    Halden og Aremark opphever det totale forbudet mot åpen ild i skog og utmark, skriver Halden kommune på sine nettsider. Det generelle pålegget om aktsomhet og forbud mot bruk av åpen ild i skog og mark i tiden 15. april – 15. september gjelder som normalt.