NRK Meny
Normal

Spanjol til Sarpsborg 08

Alvaro Baigorri, som spilte for Real Madrid og Atletico Madrid som ung, er klar for Sarpsborg 08.

Alvaro Baigorri

Alvaro Baigorri er klar for Sarpsborg 08. - En viktig brikke å få på plass, sier daglig leder i Sarpsborg 08, Cato Haug.

Foto: Alexander Klaussen, Sarpsborg 08

Den spanske venstrebacken, som har prøvespilt for Sarpsborg 08 ved to anledninger tidligere i år, har signert en to års-kontrakt med Østfold-klubben.

28 år gamle Baigorri viste seg frem i kampen mot Brann i Spania, samt i kampen mot Moss FK

– Alvaro kommer til Sarpsborg i morgen. Dette var en viktig brikke å få på plass for oss, sier daglig leder i Sarpsborg 08, Cato Haug, til sarpsborg08.no.

Erfaren spiller

Som tenåring spilte Baigorri i storklubbene Real Madrid og Atletico Madrid. Senere har spanjolen de siste fem årene spilt nærmere 100 kamper på nivå to i den hjemlige serien.

Nå har han skrevet en kontrakt som gjør han til «sarping» ut 2013.

Haug forteller at det også kan komme flere nye spillere i løpet av kort tid.

– Vi jobber med å få på plass noe mer også. Det kan skje noe i nærmeste framtid, sier Haug til klubbens nettsider.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Polakk med doping og våpen

    Politiet har pågrepet en polakk som hadde flere typer dopingpreparater i bilen da han krysset grensa ved Svinesund ved midnatt. Tollerne fant også to elektrosjokkvåpen, en kanne pepperspray og en springkniv i bilen. Det opplyser kontorsjef Wenche Fredriksen på Svinesund tollstasjon.

  • Vil ha dobbeltdekkere

    Statens togmateriell-selskap ber om anbud på dobbeltdekkere. Det er Jernbanedirektoratet som har pålagt selskapet å innhente tilbudet, fordi de mener toetasjes tog skal øke kapasiteten på pendlerstrekningene på Østfoldbanen. Det melder Dagens næringsliv. Fristen for å levere tilbud blir trolig rundt årsskiftet.