NRK Meny
Normal

Spanjol til Sarpsborg 08

Alvaro Baigorri, som spilte for Real Madrid og Atletico Madrid som ung, er klar for Sarpsborg 08.

Alvaro Baigorri

Alvaro Baigorri er klar for Sarpsborg 08. - En viktig brikke å få på plass, sier daglig leder i Sarpsborg 08, Cato Haug.

Foto: Alexander Klaussen, Sarpsborg 08

Den spanske venstrebacken, som har prøvespilt for Sarpsborg 08 ved to anledninger tidligere i år, har signert en to års-kontrakt med Østfold-klubben.

28 år gamle Baigorri viste seg frem i kampen mot Brann i Spania, samt i kampen mot Moss FK

– Alvaro kommer til Sarpsborg i morgen. Dette var en viktig brikke å få på plass for oss, sier daglig leder i Sarpsborg 08, Cato Haug, til sarpsborg08.no.

Erfaren spiller

Som tenåring spilte Baigorri i storklubbene Real Madrid og Atletico Madrid. Senere har spanjolen de siste fem årene spilt nærmere 100 kamper på nivå to i den hjemlige serien.

Nå har han skrevet en kontrakt som gjør han til «sarping» ut 2013.

Haug forteller at det også kan komme flere nye spillere i løpet av kort tid.

– Vi jobber med å få på plass noe mer også. Det kan skje noe i nærmeste framtid, sier Haug til klubbens nettsider.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Flytter passkontoret til Grålum

    Øst politidistrikt har vedtatt å flytte passkontoret fra Råde til Grålum i Sarpsborg. Dato for flytting er ennå ikke satt, og vil trolig først kunne skje i siste halvdel av 2018. Passkontoret skal flyttes for å få lokaler som er egnet til å utstede nye nasjonale ID-kort og plass nok til nytt saksbehandslingssystem for pass. Det forteller Heidi Vinsrud som er seksjonssjef for forvaltningseksjonen i Øst politiditsrikt.

    Passkontoret
    Foto: Britt Kristin Ese / NRK
  • Brann i apparat under operasjon

    En operasjon ved Sykehuset Østfold Moss måtte avbrytes etter 15 minutter da det plutselig slo flammer ut av et apparat på operasjonssalen. Det skriver Moss Avis. Hendelsen skjedde i desember og er meldt inn til Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap. Den kunne ha vært farlig både for kirurg og pasient, sier Tom Nordby, avdelingssjef ved kirurgisk avdeling, til avisen.