NRK Meny
Normal

Ville ha med brutter'n

Da Petter Solberg fikk velge hvem han skulle ha med på Race of Champions-laget, var han ikke i tvil. - Det måtte bli brutter'n.

 

Petter og Henning Solberg

Da Petter Solberg ble spurt om hvem han ville ha med på laget i Champions Race, var det en selvfølge at han ba med seg broren.

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / SCANPIX

Petter og Henning Solberg skal kjempe mot noen av verdens beste motorsportutøvere i på Wembley stadion i desember.

Stjernemøte

Der skal brødrene konkurrere mot blant annet Michael Schumacher (verdensmester i formel 1 sju ganger), Tom Kristensen (vinner av Le Mans sju ganger), Jimmie Johnson regjerende Nascar-mester) og rallyrivalen Marcus Gronholm.

- Jeg er blitt invitert i sju år, men har aldri fått lov av Subaru. I år fikk jeg endelig tillatelse, sier Petter Solberg til VG.

Vil ha med bror

Det er i følge NTB to veldig gode grunner til at Petter ville ha med nettopp Henning til Champions Race.

- Ikke bare er han broren min, men Henning er veldig flink på baner som dette, sier Petter Solberg.

Race of Champions arrangeres på Wembley 16. desember. Fem forskjellige biltyper vil bli benyttet på omgang. Først skal Solberg-brødrene konkurrere sammen mot andre nasjoner, mens i annen del kan de komme til å møte hverandre.

 

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Se 20.55-nyhetene

  • Lillehammer kjører over Sparta

    Det tok fyr i Kristins Hall på Lillehammer i midtperioden mellom LIK og Sparta. Hjemmelaget scoret fire mål på under sju minutter og økte ledelsen til 5-0 før den siste perioden.