Solberg kjører for topplassering

Petter Solberg er så fornøyd med den nye bilen sin at han satser på seier i Rally New Zealand.

Petter Solberg

Rallyføreren Peter Solberg har kjørt tre løp med sin nye Subaru Impreza, og han har vært blant de seks beste hver gang. Derfor går han får topplassering i Rally New Zealand.

Foto: THANASSIS STAVRAKIS / AP

Solberg vant Rally New Zealand i 2004, og den norske rallystjernen håper å kunne kjempe i toppen i år igjen.

SE BILDENE: Se Petter Solbergs nye fartsvidunder

Blant de seks beste tre ganger

- Jeg liker løpet i New Zealand. Det er raske veier der du kan få fin flyt og høye hastigheter om du har den rette følelsen. Vi har flere gode plasseringer der. Målet er helt klart en ny topplassering også denne gangen, sier Solberg.

Solberg har kjørt tre løp med sin nye Subaru Impreza og vært blant de seks beste hver gang.

SE BILDENE: Petter Solberg

Har gjort store framskritt

- Etter Rally Tyskland satt jeg igjen med en god følelse. Løpet var et stort fremskritt for oss, og kan vi finne den samme flyten og følelsen med bilen her, er jeg overbevist om at vi vil bli konkurransedyktige, mener Spydeberg-gutten.

Solberg ligger på sjetteplass i VM-sammendraget etter 10 av 15 runder.

Sebastian Loeb leder.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Telenor sliter på Aspedammen

    Telenor innrømmer at de har problemer med å få reparerte bruddet på telefonlinjene til Aspedammen i Halden kommune. Telenor må ha sikkerhetsmannskaper på plass, ettersom arbeidene skal skje ved jernbanelinja. Det er dette som tar tid, ifølge kommunikasjonssjef Anders Krokan i Telenor.

  • Erstatningssak om Hankø-hytter

    Selskapet Hankø Utvikling og staten møtes nå i retten i en erstatningssak. Det er utbyggeren som krever erstatning for at byggeprosjektet med utleiehytter i Hankøsundet ble forsinket som følge av at Fylkesmannen i 2017 nektet igangsettelse, skriver Dagens Næringsliv.