NRK Meny
Normal

Solberg bak Bakkerud etter første dag

Petter Solberg er fornøyd med åpningsdagen av årets rallycross-sesong. Til tross for at han ligger bak Andreas Bakkerud sammenlagt.

Petter Solberg kjører Rallycross-VM i Argentina.

Petter Solberg ligger på andreplass sammenlagt etter første dag i Portugal. Her fra et løp i Argentina forrige sesong.

Foto: Petter Solberg World RX Team

– Første dag er over, og jeg er veldig fornøyd med resultatene så lang. Jeg ser frem til en avgjørende dag i morgen. Selv i øsende regn føles bilen min bra, skriver Solberg på sine Facebook-sider lørdag kveld.

Den regjerende verdensmesteren kjørte inn til henholdsvis 3.- og 1.-plass i de to første heatene i årets sesong.

Han ligger dermed som nummer to sammenlagt, bak Andreas Bakkerud, før VM-runden i Portugal avgjøres med ytterligere to heat i morgen.

Bakkerud åpnet sesongen med å vinne første heat.

– Jeg hadde en fantastisk dag i dag! Stille og rolig inn på førsteplass, akkurat hvor jeg vil være. Men i morgen er en ny dag, skriver Bakkerud på Twitter.

Laster Twitter-innhold

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Sparta henter svenske

    Den svenske ishockeyspilleren Ludwig Karlsson (26) er klar for spill i Sparta resten av sesongen, melder Sarpsborg Arbeiderblad. 26-åringen er blitt fristilt fra sin engelske klubb Milton Keynes Lightning. Karlsson er forward og har scoret to mål og stått bak 6 assist på 23 kamper denne sesongen.

  • Veien åpnet etter kjedekollisjon

    Politiet opplyser at riksvei 109 er åpnet etter en kjedekollisjon torsdag ettermiddag. Fire biler kjørte inn i hverandre og politiet mistenker at føreren av den bakerste bilen var påvirket av rusmidler. Føreren anmeldes.