NRK Meny
Normal

Solberg bak Bakkerud etter første dag

Petter Solberg er fornøyd med åpningsdagen av årets rallycross-sesong. Til tross for at han ligger bak Andreas Bakkerud sammenlagt.

Petter Solberg kjører Rallycross-VM i Argentina.

Petter Solberg ligger på andreplass sammenlagt etter første dag i Portugal. Her fra et løp i Argentina forrige sesong.

Foto: Petter Solberg World RX Team

– Første dag er over, og jeg er veldig fornøyd med resultatene så lang. Jeg ser frem til en avgjørende dag i morgen. Selv i øsende regn føles bilen min bra, skriver Solberg på sine Facebook-sider lørdag kveld.

Den regjerende verdensmesteren kjørte inn til henholdsvis 3.- og 1.-plass i de to første heatene i årets sesong.

Han ligger dermed som nummer to sammenlagt, bak Andreas Bakkerud, før VM-runden i Portugal avgjøres med ytterligere to heat i morgen.

Bakkerud åpnet sesongen med å vinne første heat.

– Jeg hadde en fantastisk dag i dag! Stille og rolig inn på førsteplass, akkurat hvor jeg vil være. Men i morgen er en ny dag, skriver Bakkerud på Twitter.

Laster Twitter-innhold

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ruset mann tatt med narkotika

    Politiet har anholdt en ruset mann i 40-årene etter melding om innbrudd i en bolig i Fredrikstad. Mannen var i besittelse av flere narkotiske tabletter og er kjørt til arrest. Mannen skal ikke ha vært inne i boligen det ble meldt om innbrudd i, og det er ikke skader på bygningen.

  • Tatt i 178 km/t i 90-sone

    Politiet har anmeldt og beslaglagt førerkortet til en sjåfør i 40-årene ved Hærland i Eidsberg. Politiet gjennomførte en snittmåling på E18 og føreren ble målt til 178 km/t i en 90-sone.