NRK Meny
Normal

Søker mann med frakk etter hjemmeran

Politiet er interessert i å komme i kontakt med en mann som kan ha vært vitne til at en 98 år gammel kvinne ble ranet i sitt eget hjem. Mannen gikk med frakk og befant seg i området ved Frydenbergstien i Fredrikstad fredag kveld.

Rune Albertsen

Krimsjef i Fredrikstad Rune Albertsen håper å komme i kontakt med flere vitner i forbindelse med hjemmeranet i Fredrikstad fredag kveld.

Foto: Bjørn Ruud / NRK

– Flere vitner har beskrevet en mann som har gått i en lang jakke eller frakk med mørk lue, denne personen ønsker vi å komme i kontakt med, eventuelt andre vitner som har sett personen, sier krimsjef i Fredrikstad Rune Albertsen.

Mannen var i området ved Frydenbergstien da hjemmeranet skjedde i tidsrommet mellom klokken 20.30 og 22.30 fredag kveld. Politiet ønsker nå å sjekke ut bevegelsene hans.

– Han har ikke meldt seg for politiet foreløpig, og vi vil nå jobbe for å kartlegge bevegelsene hans, sier Albertsen.

Ble lettere skadet

Politiet har foreløpig ingen mistenkte i saken, men kan ikke utelukke at mannen med frakk har vært involvert i ranet. Derfor ønsker de nå kontakt.

– I første omgang så tenker vi at han kan ha observert ting i området som er av interesse, men vi kan ikke utelukke at denne mannen har hatt noe med forholdet å gjøre heller, sier Albertsen.

Den 98 år gamle kvinnen ble lettere skadet av gjerningsmannen og har vært på sykehus for undersøkelser. Hun har det etter forholdene bra.

Politiet har gjennomført søk med hund og rundspørring i nabolaget, men står enn så lenge uten noen konkrete mistanker.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Onsøy vant Golf NM

    Kvinnelaget til Onsøy Golfklubb vant NM i Golf 1. divisjon. NM ble arrangert på Onsøy Golfbane i helgen. På laget var Jannicke Flesland, Amalie Valle og Ning Kheawsalab. Det er Fredriksstad Blad som skriver dette. Men det er ikke sikkert at klubben har nok spillere til å delta i eliteserien.

  • Politiet hentet hund i varm bil

    Politiet måtte ta en hund ut av en varm bil i Moss i kveld. Hunden var i god form, men politiet får ikke kontakt med eieren. Nå er hunden overlatt til SOS Veghjelp.