NRK Meny

Smuglet sigaretter

Tollerne på Svinesund fant 92.260 sigaretter i en tyskregistret bil som passerte grensen på E6 ved Svinesund i går kveld. Bilen ble skannet, og da ble det avslørt at det var gjemt sigaretter i gulvet på bilen, i sidepanelene og i bagasjerommet. Det skulle vært betalt 345.900 kroner i avgifter for tobakksvarene. Det var to personer fra Ukraina i bilen. De hevdet at de skulle på ferie til Bergen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Brann i apparat under operasjon

    En operasjon ved Sykehuset Østfold Moss måtte avbrytes etter 15 minutter da det plutselig slo flammer ut av et apparat på operasjonssalen. Det skriver Moss Avis. Hendelsen skjedde i desember og er meldt inn til Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap. Den kunne ha vært farlig både for kirurg og pasient, sier Tom Nordby, avdelingssjef ved kirurgisk avdeling, til avisen.

  • Vil sikre elever internett hjemme

    Ikke alle elever har tilgang til internett, pc eller nettbrett hjemme. Det bekymrer Ap-politiker og lærerskolestudent Synne Skartlien i Rygge. I kommunestyret denne uka ber hun ordføreren svare på hva som skal gjøres for å sikre at elever har nødvendig utstyr hjemme.