NRK Meny
Normal

Smuglerbiler dro av veien

Fire personer som trolig var på vei til Norge ble pågrepet i Sverige etter å ha kjørt av veien. I bilene ble det funnet store mengder alkohol.

Ifølge Värmlands Folkblad startet det hele med at politiet fikk inn melding om en bil som hadde kjørt av veien på Sukkerveien som går til Setskog på søndag.

Da politiet ankom hadde bilen blitt dratt opp av en annen bil som stakk av gårde før politiet rakk å komme. I bilen som sto igjen ble det funnet store mengder med alkohol.

En person ble pågrepet på stedet, en annen løp til skogs.

Ny smuglerbil lå i grøfta

Totalt fem politipatruljer søkte etter mannen og han ble til slutt pågrepet en mil unna stedet.

I området kom politiet også over en annen bil som hadde kjørt av veien. Om dette er den samme som stakk fra åstedet tidligere på dagen er usikkert, men også i denne bilen ble det funnet store mengder alkohol.

Ytterligere to personer ble pågrepet i forbindelse med denne bilen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Heintz forlenger med Sarpsborg

    Unggutten Tobias Heintz har skrevet under på en fireårskontrakt med Sarpsborg 08. Det skriver klubben i en pressemelding. Den nye avtalen varer til sommeren 2021.

    Tobias Heintz
    Foto: Sebastian Nordli/NRK
  • Sier ikke nei til Viken

    Kristelig Folkepartis fylkespolitikere fra Buskerud, Østfold og Akershus avviser at partiet vil reversere Viken. På Stortinget har Ap foreslått å skrote kjempefylket, og det har vært stor spenning om KrF vil sikre flertall for forslaget. Men ifølge Olav Moe i Østfold KrF vil de ikke være med på å reversere Viken.