NRK Meny
Normal

Smuglerbiler dro av veien

Fire personer som trolig var på vei til Norge ble pågrepet i Sverige etter å ha kjørt av veien. I bilene ble det funnet store mengder alkohol.

Ifølge Värmlands Folkblad startet det hele med at politiet fikk inn melding om en bil som hadde kjørt av veien på Sukkerveien som går til Setskog på søndag.

Da politiet ankom hadde bilen blitt dratt opp av en annen bil som stakk av gårde før politiet rakk å komme. I bilen som sto igjen ble det funnet store mengder med alkohol.

En person ble pågrepet på stedet, en annen løp til skogs.

Ny smuglerbil lå i grøfta

Totalt fem politipatruljer søkte etter mannen og han ble til slutt pågrepet en mil unna stedet.

I området kom politiet også over en annen bil som hadde kjørt av veien. Om dette er den samme som stakk fra åstedet tidligere på dagen er usikkert, men også i denne bilen ble det funnet store mengder alkohol.

Ytterligere to personer ble pågrepet i forbindelse med denne bilen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ny leder i Hvaler Høyre

    Marita Wennevold Hollen har rykket opp som leder av Hvaler Høyre etter at forgjengeren meldte seg ut, i følge Fredrikstad Blad. Hollen sier at dette er en midlertidig ordning som følge av at hun var nestleder. Hvaler Høyre skal ha ekstraordinært årsmøte 29. juni.

  • Ruset mann tatt med narkotika

    Politiet har anholdt en ruset mann i 40-årene etter melding om innbrudd i en bolig i Fredrikstad. Mannen var i besittelse av flere narkotiske tabletter og er kjørt til arrest. Mannen skal ikke ha vært inne i boligen det ble meldt om innbrudd i, og det er ikke skader på bygningen.