Smuglerbiler dro av veien

Fire personer som trolig var på vei til Norge ble pågrepet i Sverige etter å ha kjørt av veien. I bilene ble det funnet store mengder alkohol.

Ifølge Värmlands Folkblad startet det hele med at politiet fikk inn melding om en bil som hadde kjørt av veien på Sukkerveien som går til Setskog på søndag.

Da politiet ankom hadde bilen blitt dratt opp av en annen bil som stakk av gårde før politiet rakk å komme. I bilen som sto igjen ble det funnet store mengder med alkohol.

En person ble pågrepet på stedet, en annen løp til skogs.

Ny smuglerbil lå i grøfta

Totalt fem politipatruljer søkte etter mannen og han ble til slutt pågrepet en mil unna stedet.

I området kom politiet også over en annen bil som hadde kjørt av veien. Om dette er den samme som stakk fra åstedet tidligere på dagen er usikkert, men også i denne bilen ble det funnet store mengder alkohol.

Ytterligere to personer ble pågrepet i forbindelse med denne bilen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • – Enklere for dem med kapital

    Rygge-ordfører Inger-Lise Skartlien er positiv til å støtte selskapet Jotunfjell som forhandler om å starte sivil lufttrafikk fra Rygge. – Det er nok enklere for dem som har kapital på plass, sier Skartlien på spørsmål om hun har mer troa på dette intitiativet enn på selskapet som de siste månedene har jobbet for å starte opp, Rygge Airport.