NRK Meny

Smugler kjørte på rød sone

En polsk lastebil kjørte gjennom tollstasjonen på Svinesund på rød sone i natt, men lot være stanse. Bilen ble stanset på vei ut av området, og da ble det funnet 445 liter øl, 51 liter brennevin, 4.600 sigaretter, en god del bildeler og valuta. Samlet avgiftsunndragelse var på 600.000 kroner. Føreren ble tatt for tilsvarende forhold i midten av forrige uke.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Advarsler til russen

    Politiet melder om nok en natt med mye støy fra russen. 10 russ fikk advarsel på grunn av for høy musikk, 3 ble bortvist og én buss fortsatte å støye, slik at politiet måtte ta med seg en viktig kabel til anlegget. Nå er det ikke mulig å spille musikk fra russebussen, skriver politiet på Twitter.

  • Helikopter mistet last nær fiskere

    Sjokkerte fiskere opplevde at det regnet betongsteiner fra et helikopter. Det skriver Sarpsborg Arbeiderblad. Helikopteret fraktet rivningsmaterialer fra noen hytter, blant annet steiner og isolasjonsmatter. Fiskerne som sto på en øy i Skjebergkilen i Sarpsborg ble heldigvis ikke truffet av gjenstandene, men de er kritiske til den dårlige sikringen.