NRK Meny

Smugler fikk et års fengsel

En 30 år gammel mann er dømt til fengsel i et år, etter at han ble tatt på Svinesund med 22 kilo tobakk og 2000 sigaretter for en måned siden. I november i fjor ble mannen, som er fra Syria, utvist fra Norge for en periode på to år. Mannen forklarte i Halden tingrett at han var klar over at han hadde innreiseforbud. Han ønsket å besøke venner i Norge, og tobakken skulle være gave til vennene.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Færre innbyggere i Eidsberg

    Eidsberg hadde den største nedgangen i folketallet av kommunene i Østfold første kvartal i år, med en nedgang på 33 innbyggere. Fredrikstad hadde den største økningen, med 162 nye innbyggere. Askim og Våler hadde også stor økning i folketallet i perioden.

  • Går for felles renseanlegg

    Styret i Frevar, Fredrikstads selskap for vann, avløp og renovasjon, sa tirsdag ja til planene om å bygge et felles renseanlegg for Fredrikstad og Sarpsborg, skriver Fredriksstad Blad.
    De to kommunene kan spare over 250 millioner kroner på et felles renseanlegg, i forhold til å ruste opp anleggene i begge byer. Nå er det opp til politikerne å avgjøre saken.