Normal

Små marginer for Sprint

Sprint-Jeløy trener, Christian Olsen, mener dårlig uttelling og små marginer er den største grunnen til at de ligger nest sist på tabellen i årets 2.divisjon avdeling.1.

Fotball i Nett-TV
Foto: FREDERIC J. BROWN / AFP

- Og tre minutter på overtid gikk ballen i tverrligger, strek, tverrligger inn. Slik beskriver Olsen Valdres Fks sene utligningsmål forrige uke.

Marginene imot

Det er nettopp slik store deler av sesongen har vært for Sprint, i følge Olsen. Det meste har gått stang ut for guttene i de blåhvite draktene i år.

I tillegg til de små marginene, har Sprint slitt med uttelling gjennom hele sesongen. De har hatt under 20 prosent uttelling denne sesongen.

- Vi har skapt flere sjanser enn motstanderne totalt, og da er det litt absurd å ligge på nedrykksplass, sier Olsen.

- Må få ballen i mål

Troen på det vi driver med og små justeringer for å få ballen i mål er det som skal til for å redde Sprint-Jeløy i år tror hovedtreneren.

Selv om det butter litt imot for sprint om dagen som ikke har vunnet på 10 kamper har de fortsatt tro på det de gjør på hjemmebanen Bellevue, forteller Olsen.

Viktig å være i 2.divisjon

Sprint er en av de klubbene som har vært lengst i 2.divisjon, og det ville være et nederlag for klubben å rykke ned.

- Det er stor forskjell mellom andre og tredje divisjon. Det blir definert som toppfotball, i motsetning til tredje divisjon som er breddefotball, avslutter Olsen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Rivekontrakt i Moss

    Norsk Saneringsservice AS har fått jobben med å rive til sammen 121 bygninger i Moss. Bygningene må vike for nytt dobbeltspor på strekningen Sandbukta-Moss-Såstad. Arbeidene vil pågå utover høsten/vinteren, og ferdigstilles våren 2019.

  • Skulle dyrke cannabis

    To menn i 20-åra fra Trøndelag kan vente seg en større bot etter å ha blitt stoppet på svinesund i helga. Bilen de kjørte var fullasta med utstyr til dyrking av cannabis. De to unge mennene fortalte tollerne at de skulle dyrke tomater, men ble ikke trodd.

    Dyrkningsutsyr cannabis
    Foto: Tolletetan