NRK Meny
Normal

Små marginer for Sprint

Sprint-Jeløy trener, Christian Olsen, mener dårlig uttelling og små marginer er den største grunnen til at de ligger nest sist på tabellen i årets 2.divisjon avdeling.1.

Fotball i Nett-TV
Foto: FREDERIC J. BROWN / AFP

- Og tre minutter på overtid gikk ballen i tverrligger, strek, tverrligger inn. Slik beskriver Olsen Valdres Fks sene utligningsmål forrige uke.

Marginene imot

Det er nettopp slik store deler av sesongen har vært for Sprint, i følge Olsen. Det meste har gått stang ut for guttene i de blåhvite draktene i år.

I tillegg til de små marginene, har Sprint slitt med uttelling gjennom hele sesongen. De har hatt under 20 prosent uttelling denne sesongen.

- Vi har skapt flere sjanser enn motstanderne totalt, og da er det litt absurd å ligge på nedrykksplass, sier Olsen.

- Må få ballen i mål

Troen på det vi driver med og små justeringer for å få ballen i mål er det som skal til for å redde Sprint-Jeløy i år tror hovedtreneren.

Selv om det butter litt imot for sprint om dagen som ikke har vunnet på 10 kamper har de fortsatt tro på det de gjør på hjemmebanen Bellevue, forteller Olsen.

Viktig å være i 2.divisjon

Sprint er en av de klubbene som har vært lengst i 2.divisjon, og det ville være et nederlag for klubben å rykke ned.

- Det er stor forskjell mellom andre og tredje divisjon. Det blir definert som toppfotball, i motsetning til tredje divisjon som er breddefotball, avslutter Olsen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Forsøkte smugle valper

    5 hundevalper av typen Mops ble i helgen forsøkt smuglet over grensen på Svinesund. Tollvesenet kom over valpene da en ungarskregistrert bil ble stoppet i en rutinekontroll. Dette var valper som skulle selges i Norge sier Wenche Fredriksen, kontorsjef i Tollregion Øst-Norge. Valpene ble levert til Mattilsynet.

  • Søker benådning for konedrap

    Norges eldste soningsfange har søkt om benådning. Mannen som er 83 år gammel ble for to år siden dømt til ubetinget fengsel i 13,5 år, etter å ha drept sin kone med gevær. Drapet skjedde i parets hjem i Sarpsborg, men mannen har hele tiden bedyret at det var et uhell. Mannens advokat Harald Otterstad, skriver i søknaden om benådning at den 83 år gamle mannens helsetilstand stadig forverres.

    Drap på Grålum i Sarpsborg
    Foto: Sebastian Nordli/NRK