NRK Meny
Normal

Slo til motspiller - fikk karantene

– Jeg bare klapset til ham, akkurat som man dasker en baby på rumpa, sier MFK-stopper Fabien Vidalon.

Fabian Vidalon, Moss FK
Foto: Espen Torgersen / NRK

Det var etter søndagens nederlag mot Nyberegsund Trysil at hendelsen fant sted.

En god stund etter kampslutt på Melløs skal Moss FKs franske midtstopper, Fabien Vidalon, ha slått til en motspiller i hodet - noe han nå har fått tre kampers karantene for.

Det var assistentdommeren som så slaget og som opplyste dommer Bjørn Hansen om episoden. MFK-spilleren fikk ikke rødt kort, men ble rapport inn til Norges Fotballforbund.

Vidalon selv mener det hele var svært udramatisk.

– Jeg slo ikke. Jeg bare klapset til ham i bakhodet, akkurat som man dasker en baby på rumpa, forklarer Vidalon til Moss Avis.

Én sjanse til

Franskmannen er kjent for å ha temperamant og har tidligere vært innblandet i flere andre episoder. Dette er heller ikke første gang denne sesongen at han blir ilagt karantene.

LES: Fikk karantene etter grisetakling

Nå kan resten av karrieren i MFK henge i en tynn tråd for franskmannen.

– Jeg ser at dette er ille, og at min oppførsel ikke kan aksepteres. Jeg vet hva jeg har gjort. Jeg sov lite natt til i går, og har tenkt veldig mye. Jeg gir meg selv én sjanse til. Hvis MFK vil la meg fortsette, skal jeg gi mitt beste og prøve å holde meg rolig. Går jeg over streken igjen, vil jeg si opp. Det kan ikke fortsette slik, sier Vidalon til Moss Avis.

– Ferdig med saken

Klubbens ferske trener Erik Holtan tar sterk avstand fra slik oppførsel - og sier at saken blir håndtert internt i klubben.

– Jeg har snakket ut med Fabien, men det som ble sagt blir mellom oss. Men jeg kan si at han har bedt om unnskyldning til meg og spillergruppa, og jeg anser meg ferdig med saken nå, og så må vi gå videre, sier MFK-treneren.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Sykkeltyveri i Askim

    To sykler har i kveld blitt stjålet fra en bolig i Askim sentrum. En lysegrønn Hard Rocx herresykkel og en lilla Diamant pikesykkel, melder politiet på Twitter.

  • Se de siste nyhetene fra Østfold