NRK Meny

Slo far med metallstang

En mann er i Heggen og Frøland tingrett dømt for å ha slått sin far gjentatte ganger med en metallstang. Det skriver Smaalenenes Avis. Mannen skal ha angrepet faren etter å ha følt seg mishandlet av han i barndommen. Etter flere vitnebeskrivelser ga dommerne medhold i den vonde barndommen, og la vekt på dette under domfellelsen. Mannen ble dømt til fengsel i 18 måneder, tolv av disse betinget. Han må også betale 10.000 kroner i oppreisning til moren som også ble skadet i angrepet av faren.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Døde trolig av overdose


    To menn som ble funnet døde i en bolig på Torp i Fredrikstad for ti dager siden, døde trolig av overdoser. Det viser en foreløbig obduksjonsrapport,
    sier krimsjef ved Fredrikstad politistasjon Rune Albertsen. Politiet mistenker ikke at det har skjedd noe kriminelt i forbindelse med dødsfallene.

  • Ny styreleder i Helse Sør-Øst

    Tidligere sentralbanksjef Svein Gjedrem overtar som styreleder i Helse Sør-Øst. Gjedrem erstatter Ann-Kristin Olsen som ble Norges første kvinnelige politimester i Halden i 1983. Det er Helse- og omsorgsministeren som har utnevnt det nye styret.