NRK Meny

Slo far med metallstang

En mann er i Heggen og Frøland tingrett dømt for å ha slått sin far gjentatte ganger med en metallstang. Det skriver Smaalenenes Avis. Mannen skal ha angrepet faren etter å ha følt seg mishandlet av han i barndommen. Etter flere vitnebeskrivelser ga dommerne medhold i den vonde barndommen, og la vekt på dette under domfellelsen. Mannen ble dømt til fengsel i 18 måneder, tolv av disse betinget. Han må også betale 10.000 kroner i oppreisning til moren som også ble skadet i angrepet av faren.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Mann i 40-årene pågrepet

    En mann i 40-årene fra Mysen er arrestert mistenkt for ildspåsettelse, etter brannen i en bygård i Mysen i natt. Åtte beboere måtte evakueres fra den brennende bygningen. Krimteknikere skal nå gjøre åstedsundersøkelser.

  • Pågrepet på brannsted

    En mann ble pågrepet av politiet ved bygården som brant på Mysen i natt, skriver Smaalenenes Avis. Åtte personer som bodde i gården, måtte evakueres, men ingen ble alvorlig skadd.
    Politiet skal undersøke om mannen har noe med brannen å gjøre, men ønsker ikke å gi flere opplysninger før senere i formiddag.