NRK Meny
Normal

Slik er det å kjøre i 160 kilometer i timen

Se videoen og få en følelse av hvor fort 160 kilometer i timen er. I går ble en sjåfør stoppet av UP etter å ha kjørt i 159 kilometer over Vetatoppen i Fredrikstad.

Vi kjørte over Vetatoppen i Fredrikstad i 80 km/t, speedet opp filmen 200% og fikk en følelse av hvordan det er å kjøre den samme strekningen i 160 km/t!

Sjåføren ble fotgjenger på stedet.

Vi har kjørt samme strekning. For ordens skyld - vi kjørte over Vetatoppen i Fredrikstad i 80 kilometer i timen. Så har vi speedet opp videoen 200 prosent.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Akinyemi klar for Sandnes Ulf

    Midtstopperen Akinsola Akinyemi har signert en 2-årskontrakt med Sandnes Ulf. Det melder klubben på sine egne nettsider. 24-åringen har denne sesongen spilt for Fredrikstad, men ønsket ikke å være med klubben ned i 2. divisjon.

  • Østfoldprisen til Helberg

    Mannen bak kystlotteriet, Sten Johnny Helberg, er vinner av Østfoldprisen 2018. Han får prisen for sin innsats for å få folk til å plukke søppel i skjærgården. Kystlotteriet skal motivere folk til å rydde søppel i skjærgården ved hjelp av premiering, skriver Østfold fylkeskommune på sine nettsider. Østfoldprisen er Østfold fylkeskommunes hederspris.

    Sten Johnny Helberg
    Foto: Anette Torjusen / NRK